Helsingin taidemuseo -paketti

HAM eli virallisesti Helsingin kaupungin taidemuseo pitää huolta helsinkiläisten omasta taidekokoelmasta, johon kuuluu yli 9000 teosta. HAM hoitaa ja kartuttaa taidekokoelmaa, johon kuuluvat myös kaupungin julkiset taideteokset. Näyttelytoiminnot on keskitetty uudistettuihin tiloihin Tennispalatsiin: kotimaisissa ja kansainvälisissä näyttelyissään HAM tuo esille modernia taidetta ja nykytaidetta.

Helsingin taidemuseo -paketti

alk. 72 € / hlö / 2 hengen huoneessa / yö

alk. 131 € / hlö / 1 hengen huoneessa / yö

Huonehinta sisältää 1 yön majoituksen 1 tai 2 hengen Standard-huoneessa, herkullisen buffet-aamiaisen, Body, Mind & Soul -studion käytön sekä lipun Helsingin taidemuseoon.

Varaukset

Varaukset puh. 0200 48 105 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm) tai helsinki-boulevard.indigo@restelhotels.fi.

Tarjousehdot

Huonehinnat ovat alkaen-hintoja viikonloppuisin (pe-su) K-Plussa-, PINS- ja IHG Rewards Club -kortilla. Hinnat vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan, alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta. Tarjous koskee vain uusia varauksia ja vapaa-ajan matkustusta, alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. 

Hinta ilman kanta-asiakaskorttia alk. 80 €/hlö/1hh, 72,5 €/hlö/2 hh/yö. Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40.