Osta ennakkoon edullisemmin

Varaa hotellihuone ennakko-ostona edullisesti Hotel Indigo -hotelliin Helsinkiin. Varaamalla ajoissa säästät jopa 20 %!

Etsitkö Helsingistä mukavaa hotellia seuraavaa lomamatkaa varten tai mietitkö ehkä tulevia työmatkoja? Matkan suunnittelu etukäteen kannattaa. Saadaksesi ennakko-ostoalennuksen, varaa seuraava loma Hotel Indigo Helsinki - Boulevardiin viimeistään 5 vuorokautta ennen saapumista. 

Ennakko-ostohinta

Ennakkohinta aamiaisella (10-20 % päivän hinnasta)   

alk. 108 € / 1 hh / yö
alk. 123 € / 2 hh / yö

Huonehinta sisältää 1 yön majoituksen 1 tai 2 hengen Standard-huoneessa, herkullisen buffet-aamiaisen sekä Body, Mind & Soul -studion käytön.

Varaa tästä

Ehdot ja säännöt

Ennakko-oston alennuksen suuruus vaihtelee ajankohdan mukaan 10–20 % välillä. Alennus lasketaan päivän hinnasta ja huoneita on tarjolla rajallinen määrä. Ennakko-ostohinnat eivät ole käytettävissä yli 10 henkilön ryhmille. Kaikki ennakkohinnalla tehdyt varaukset ovat lopullisia ja edellyttävät täyttä ennakkomaksua varauksen yhteydessä. Maksua ei palauteta peruutuksen sattuessa. Varausta ei voi muuttaa, kun se on vahvistettu. Varauksen yhteydessä annettua luottokorttia veloitetaan varauksen ja tulopäivän välillä kokonaissumman verran, riippumatta siitä, käytetäänkö varaus. Sinun on vahvistettava varausta tehdessäsi, että olet lukenut ennakko-osto-ohjelman ehdot ja säännöt sekä peruutusehdot. Ohjelman ehdot ja mukana olevat hotellit voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

*Aamiainen sisältyy suomenkielisen varausjärjestelmän kautta tehtyihin ennakko-ostohintoihin, kansainvälisen varausjärjestelmän kautta ennakko-ostohinnan voi valita aamiaisella tai ilman aamiaista. Katso varausohjeet tästä