Päivän paras hinta

Hotel Indigon verkkosivuilta varaat aina parhaan mahdollisen netissä saatavilla olevan hinnan. Saat meiltä Best Price Guarantee -takuun, et koskaan maksa varausmaksua ja voit olla rauhassa tietäen, että henkilökohtaiset tietosi ovat turvassa.

Varaa hotelli silloin kun se sinulle parhaiten sopii – avoinna 24/7 

Helsinki on loistava lomakohde – näkemistä ja inspiraatiota löytyy niin perheille kuin pariskunnille, ja hotellikin sijaitsee keskellä naapuruston kuhinaa. Tervetuloa Hotel Indigo -hotelliin!

Päivän hinta

Päivän hinta on joustava vaihtoehto ja tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden muuttaa majoituksen ajankohtaa tai peruuttaa yöpymisen veloituksetta, kun ne on tehty tulopäivää edeltävänä päivänä klo 16.00 mennessä

Päivän hinta aamiaisella    

alk. 146 € / 1 hh / yö
alk. 161 € / 2 hh / yö

Huonehinta sisältää 1 yön majoituksen 1 tai 2 hengen Standard-huoneessa, herkullisen buffet-aamiaisen sekä Body, Mind & Soul -studion käytön.

Varaa tästä

Best Rate Guarantee

Olemme täysin varmoja, että parhaat online-hinnat hotelleihimme löytyvät omilta verkkosivuiltamme. IHG oli ensimmäinen matkailualan yritys, joka antoi parhaimman hinnan takuun. Vakuutamme, että jokaisella suomenkielisten ja kansainvälisten Hotel Indigo -verkkosivujen kautta tehdyllä hotellihuonevarauksella on aina edullisin verkosta löytyvä hinta*. Jos näin ei ole, niin IHG tarjoaa ensimmäisen yön hotellissa maksutta ja alentaa seuraavien öiden hinnan vastaaman alhaisinta löydettyä tarjousta (tässä menettelyssä noudatetaan Best Rate Guarantee -lupaukseen määriteltyjä ohjenuoria). Tämä on meidän Best Rate Guarantee -takuu. Sen lisäksi saat myös muita etuja varatessasi verkkosivujemme kautta. Lue lisää parhaan hinnan takuusta.

* IHG:n ulkopuolisen verkkosivun kautta varatun huoneen hinnan on oltava voimassa, julkisesti saatavilla, varattu ja maksettu hotellin käyvällä valuutalla.