Päivän paras hinta

Hotel Indigon verkkosivuilta varaat aina parhaan mahdollisen netissä saatavilla olevan hinnan. Saat meiltä Best Price Guarantee -takuun, et koskaan maksa varausmaksua ja voit olla rauhassa tietäen, että henkilökohtaiset tietosi ovat turvassa.

Varaa hotelli silloin kun se sinulle parhaiten sopii – avoinna 24/7 

Helsinki on loistava lomakohtde – näkemistä ja inspiraatiota löytyy niin perheille kuin pariskunnille, ja hotellikin sijaitsee keskellä naapuruston kuhinaa. Tervetuloa Hotel Indigo -hotelliin!

Päivän hinta

Päivän hinta on joustava vaihtoehto ja tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden muuttaa majoituksen ajankohtaa tai peruuttaa yöpymisen veloituksetta viimeistään tulopäivänä klo 16.00 mennessä.

Päivän hinta aamiaisella    

alk. 146 € / 1 hh / yö
alk. 161 € / 2 hh / yö

Huonehinta sisältää 1 yön majoituksen 1 tai 2 hengen Standard-huoneessa, herkullisen buffet-aamiaisen sekä Body, Mind & Soul -studion käytön.

Varaa tästä

Best Rate Guarantee

Olemme täysin varmoja, että parhaat online-hinnat hotelleihimme löytyvät omilta verkkosivuiltamme. IHG oli ensimmäinen matkailualan yritys, joka antoi parhaimman hinnan takuun. Vakuutamme, että jokaisella suomenkielisten ja kansainvälisten Hotel Indigo -verkkosivujen kautta tehdyllä hotellihuonevarauksella on aina edullisin verkosta löytyvä hinta*. Jos näin ei ole, niin IHG tarjoaa ensimmäisen yön hotellissa maksutta ja alentaa seuraavien öiden hinnan vastaaman alhaisinta löydettyä tarjousta (tässä menettelyssä noudatetaan Best Rate Guarantee -lupaukseen määriteltyjä ohjenuoria). Tämä on meidän Best Rate Guarantee -takuu. Sen lisäksi saat myös muita etuja varatessasi verkkosivujemme kautta. Lue lisää parhaan hinnan takuusta.

* IHG:n ulkopuolisen verkkosivun kautta varatun huoneen hinnan on oltava voimassa, julkisesti saatavilla, varattu ja maksettu hotellin käyvällä valuutalla.