Syyslomayöt 2017

Syys saapuu, saavu sinäkin! Syyslomassa on syytä kerrakseen lähteä rentoutumaan hotellilomalle. Älä siis käperry sohvan nurkkaan ihan vielä, vaan ota ilo irti raikkaista syyspäivistä.

Hotel Indigo Helsinki - Boulevardissa vietät rentouttavan syysloman; nautit hotellin ylellisen muhkeista vuoteista, herkullisesta buffet-aamiaisesta sekä sijainnista idyllisen Bulevardin varrella. 

Varaa netistä 15 % alennuksella ja maksa vasta majoittuessasi

Syysloma Hotel Indigossa

alk. 123 € / 2 hengen huone / yö

Varaa tästä

Voit varata syyslomamajoituksen myös puhelimitse 020  045 646 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm), jolloin kanta-asiakasetusi on 10 %. 

Huonehinta sisältää 1 yön majoituksen Standard-huoneessa, herkullisen buffet-aamiaisen sekä Body, Mind & Soul -studion käytön.

Tarjousehdot

Tarjoushintaiset huoneet ovat varattavissa vain oman varaussivustomme kautta Plussa-, PINS- tai IHG Rewards Club -kortilla sekä tarjouskoodilla SYYSLOMA. Tarjoushintainen majoitus on saatavilla 12.–29.10.2017 väliselle ajalle. 

Tarjoushinnat vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan, alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.