Tarjoukset

 

Hotel Indigo Helsinki - Boulevard sijaitsee tyylikkäällä, 200-vuotiaalla Bulevardilla. Tyylikkään puistokadun varrella löytyy paljon mukavia ravintoloita, kahviloita, gallerioita, erikoisliikkeitä, museoita, kirpputori, kauppahalli ja Aleksanterin teatteri. Tervetuloa hotelliimme ja tutustumaan samalla naapurustoomme.

Bulevardi on osa Helsingin Designkorttelia, yhteisöä johon kuuluu 200 luovan alan liikeyritystä, mm. gallerioita, muotoilijoita ja korutaiteilijoita. Täällä on vaivatonta viettää leppoisa päivä tutkien kaikessa rauhassa lukemattomia huippusuunnittelijoiden huonekalu-, muoti- ja koruliikkeitä. Kun nälkä yllättää, on valittavissasi Helsingin kahviloiden, baarien ja ravintoloiden parhaimmistoa.

Tutustu hotellitarjouksiimme ja varaa elämyksellinen viikonloppu tai kaupunkiloma!

Varaukset

Hotellitarjouksiamme voit varata myös suomenkielisen varausjärjestelmän kautta. PINS- ja K-Plussa-kanta-asiakashinnat saat varausvaiheessa näkyviin kirjoittamalla tarjouskoodin KANTAASIAKAS sille varattuun kenttään, IHG Rewards Club -kanta-asiakashinnat ovat varattavissa ilman tarjouskoodia. Nauti kanta-asiakaseduista ja varaa ympäri vuorokauden! Tutustu tarkemmin varausohjeisiimme >>

Kanta-asiakkuus

Hotellimme vapaa-ajan majoituspalveluista voit hyödyntää maailman laajimman kanta-asiakas-järjestelmän, IHG Rewards Club -ohjelman edut. IHG Rewards Club on yksi maailman laajimmista ja suosituimmista kanta-asiakasjärjestelmistä. Yli 5000 InterContinental Hotels Groupin hotellia kuuluu kortin piiriin. Jäsenyys on maksuton ja liittyessään asiakas valitsee pistekeräyksen kohteen; IHG Rewards Club -pisteet tai valitsemansa lentoyhtiön mailit. Liity jäseneksi ja tutustu, kuinka voit kartuttaa pisteitä, jotka eivät vanhene koskaan. Lue lisää IHG Rewards Club -ohjelmasta.

Vaihtoehtoisesti voit myös kerätä joko PINS-ohjelman pinssejä tai K-Plussa-pisteitä. PINS-etuohjelma palkitsee sinut ja perheesi myös pienistä ostoksista - jokainen käyttämäsi euro kartuttaa PINS-tiliäsi. Hotellissa ja -ravintoloissa pinssejä kertyy maksettujen eurojen mukaan: 1 € = 2 pinssiä. K-Plussa on Suomen monipuolisin kanta-asiakasohjelma, joka tarjoaa asiakkailleen etuja jo yli 3000 ostopaikasta ja yli 40 yhteistyökumppanilta. Voit liittyä PINS tai K-Plussa-kanta-asiakkaaksi Hotel Indigo -hotellissa. PINS on maksuton ohjelma ja K-Plussan liittymismaksu on 8,40 €. Pinssejä tai K-Plussa-pisteitä voit kerryttää vain Restelin omien varauskanavien kautta tehdyistä vapaa-ajan varauksista. 

Lemmikit hotellissa

Meille myös lemmikit ovat tervetulleita isäntiensä ja emäntiensä kanssa, katso lisätietoja tästä >>