Äitienpäivän hotellitarjous –25 %

Mikäs sen mukavampi äitienpäivälahja kuin rentouttava viikonloppuloma koko perheelle Hotel Indigo Helsinki - Boulevardissa! Varaa nyt äitienpäivän tarjous ja säästät 25 % päivän huonehinnasta. Maksat vasta majoittuessasi!

Äitienpäivän viikonloppuloma Hotel Indigossa

alk. 120 € / yö / 2 hengen huone

Varaa tästä

Huonehinta sisältää 1 yön majoituksen Standard-huoneessa, herkullisen buffet-aamiaisen sekä Body, Mind & Soul -studion käytön. 

Tarjousehdot

Tarjoushintaiset huoneet ovat varattavissa vain omalta varaussivustoltamme. Tarjoushintainen majoitus on saatavilla 12.–14.5.2017 väliselle majoitusajalle. Tarjoushinnat ovat varattavissa Plussa-, PINS- tai IHG Rewards Club -kortilla sekä tarjouskoodilla AITI ja ne vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan.

Alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia ja vapaa-ajanmatkustusta, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS ja IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.