Helatorstaiviikon lomayöt –25 %

Helatorstaiviikko tarjoaa loistavan mahdollisuuden lähteä hotellilomalle keväiseen Helsinkiin. Hemmottele ja yllätä lähimmäisesi leppoisalla kaupunkilomalla! Pitkien pyhien kunniaksi tarjoamme majoituksen 25 % normaalihintoja edullisemmin.

Helatorstaiviikon lomayö Hotel Indigossa

alk. 120 € / yö / 2 hengen huone

Varaa tästä

Huonehinta sisältää 1 yön majoituksen Standard-huoneessa, herkullisen buffet-aamiaisen sekä Body, Mind & Soul -studion käytön.

Tarjousehdot

Tarjoushintaiset huoneet ovat varattavissa vain omalta varaussivustoltamme. Tarjoushintainen majoitus on saatavilla 19.–28.5. väliselle majoitusajalle. Tarjoushinnat ovat varattavissa Plussa-, IHG Rewards Club- tai PINS-kortilla sekä tunnuksella HELALOMA ja ne vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan.

Alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta ja se koskee myös lisävuoteita. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia ja vapaa-ajanmatkustusta, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Hinnat ilman kanta-asiakaskorttia alk. 160 € /yö. Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.