Huvittelupäivä Linnanmäellä

Linnanmäen huvipuistotunnelmasta nauttii jokainen. Vietä lapsenmielinen huvittelupäivä Linnanmäellä ja nauti makeista unista Hotel Indigo Helsinki - Boulevard -boutique-hotellissa. 

Kun kaipaat railakasta menoa, varaa Linnanmäen rannekkeet hotelliyön yhteydessä. Saat rannekkeen käteen suoraan hotellilta ja pääset nauttimaan kesäpäivästä heti Linnanmäelle saapuessasi.

Linnanmäki-majoitus Hotel Indigo Helsinki - Boulevard

alk. 117 € / 1 hengen huone / yö 

alk. 131 € / 2 hengen huone / yö

Huonehinta sisältää 1 yön majoituksen 1 tai 2 hengen Standard-huoneessa, herkullisen buffet-aamiaisen sekä Body, Mind & Soul -studion käytön.

Linnanmäen rannekkeet

37 € / kpl

Rannekkeen hinta on asiakkaille sama pituudesta tai iästä riippumatta. Rannekkeella pääsee huvipuistolaitteisiin laitteiden pituus- ja turvarajoituksia noudattaen. Sisäänpääsy Linnanmäen alueelle on maksuton ja tarjolla on joitakin maksuttomia laitteita perheen pienemmille. Rannekkeet voit ostaa saapuessasi hotelliin tai varata ne etukäteen mainitsemalla huonevarauksen yhteydessä tarvittavien rannekkeiden määrän.

Varaa tästä

Tarjousehdot

Huonehinnat ovat alkaen-hintoja Plussa-, PINS- ja IHG Rewards Club -kortilla 31.8.2017 saakka. Tarjoushintaisia huoneita on myynnissä rajoitettu määrä/päivä. Hinnat vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan, alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta. Tarjous koskee vain uusia varauksia ja vapaa-ajan matkustusta, alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. 

Hinta ilman kanta-asiakaskorttia alk. 130 €/yö/1hh, 145 €/yö/2 hh. Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40. Varaukset myös puhelimitse 0200 48 105 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm).

Kuva: Linnanmäki