Kesällä toinen yö puoleen hintaan ja kolmas ilmaiseksi

Kesällä Helsingissä riittää tapahtumia, aktiviteetteja ja mielenkiintoisa käyntikohteita. Viivy siis pidempään palkitussa boutique-hotellissamme – säästät samalla! Kesällä saat toisen yön puoleen hintaan tai kolmannen yön ilmaiseksi. 

Mitä pidempään majoitut, sitä enemmän saat alennusta

alk. 184,5 € / 2 yötä / 2 hengen huone

alk. 246 € / 3 yötä / 2 hengen huone

Varaa tästä

Huonehinta sisältää 2 tai 3 yön majoituksen Standard-huoneessa, herkullisen buffet-aamiaisen sekä Body, Mind & Soul -studion käytön.

Tarjousehdot

Tarjoushintaiset huoneet ovat varattavissa vain oman varaussivustomme kautta Plussa-, PINS- tai IHG Rewards Club -kortilla sekä tuotetunnuksella RAIL. Tarjoushintainen majoitus on saatavilla 31.8.2017 saakka.

Tarjoushinnat vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan, alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.