Kesän lomayöt ennakkoon –25 %

Kesäinen Helsinki on kaunis ja täynnä tekemistä. Tule kesälomalle Helsingin sydämeen, ihastuttavan Bulevardin varrelle. Boutiquehotelli Hotel Indigossa majoitut viihtyisästi ja nautit suussa sulavista herkuista ravintola Brödissä. Nyt tarjoamme kesäloman majoituksen kanta-asiakkaille ennakkohinnoin, jopa 25 % alennuksella! 

Kesäloma Hotel Indigossa nyt jopa –25 %

alk. 109 € / 1 hengen huone / yö
alk. 129 € / 2 hengen huone / yö

Varaa tästä

Ennakkotarjoushinnat ovat voimassa majoitusajalla 16.6.–31.8.2017 Plussa-, PINS-, tai IHG Rewards Club -kortilla sekä tuotetunnuksella LOMAENNAKKO. Varaa nyt ja maksa vasta majoittuessasi.

Huonehinta sisältää 1 yön majoituksen Standard-huoneessa, herkullisen buffet-aamiaisen sekä Body, Mind & Soul -studion käytön.

Mitä aiemmin varaat, sitä suurempi etu!

  • varaa 17.4.–14.5. ja saat 25 % alennuksen
  • varaa 15.5.–31.5. ja saat 20 % alennuksen

Tarjousehdot

Tarjoushintaiset huoneet ovat varattavissa vain oman varaussivustomme kautta PINS-, IHG Rewards Club- tai Plussa-kortilla sekä tuotetunnuksella LOMAENNAKKO. Tarjoushintainen majoitus on saatavilla 16.6.–31.8.2017 väliselle ajalle. 

Tarjoushinnat vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan, alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.