Kesän 2017 hotelliyöt

Kesäinen Helsinki on kaunis ja täynnä tekemistä. Tule kesälomalle Helsingin sydämeen, ihastuttavan Bulevardin varrelle. Boutiquehotelli Hotel Indigossa majoitut viihtyisästi ja nautit suussa sulavista herkuista ravintola Brödissä.

Varaa netistä 15 % alennuksella ja maksa vasta majoittuessasi

Kesäloma Hotel Indigossa

alk. 111 € / 1 hengen huone / yö
alk. 123 € / 2 hengen huone / yö

Varaa tästä

Voit varata kesälomamajoituksen myös puhelimitse 020  045 646 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm), jolloin kanta-asiakasetusi on 10 %. 

Huonehinta sisältää 1 yön majoituksen Standard-huoneessa, herkullisen buffet-aamiaisen sekä Body, Mind & Soul -studion käytön.

Tarjousehdot

Tarjoushintaiset huoneet ovat varattavissa vain oman varaussivustomme kautta Plussa-, PINS- tai IHG Rewards Club -kortilla sekä tuotetunnuksella KESALOMA. Tarjoushintainen majoitus on saatavilla 16.6.–31.8.2017 väliselle ajalle. 

Tarjoushinnat vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan, alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.