Pääsiäisen hotelliyöt 2018

Pääsiäisviikkojen hotellitarjoukset

Lähde pyörähtämään Helsingissä pääsiäisen aikaan ja vietä lomapäiväsi kevätauringon ensisäteistä ja kaupungin runsaasta kulttuuritarjonnasta nauttien.

Pääsiäisviikkojen hotelliloma 20 % alennuksella

  • lomayö -20 %  päivän normaalista majoitushinnasta

Ravintolaedut hotellilomalla

  • 20 % alennus ruoasta ja ruokajuomasta majoituksen ajan (ei voi yhdistää muihin ruoka-etuihin)
  • lasillinen (12 cl) talon kuohuviiniä / aikuinen veloituksetta ateriatilauksen yhteydessä

Tarjoushinnat ovat voimassa hotellissamme 23.3.–8.4.2018. Varaukset Plussa-, PINS-, tai IHG Rewards Club -kanta-asiakaskortilla Restel Hotellien omilta varaussivustoilta tunnuksella PAASIAINEN. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita on saatavilla rajoitetusti.

Majoitus alk. 112 € / kahden hengen huone

Varaa tästä

Huonehintamme sisältävät 1 yön majoituksen, herkullisen buffet-aamiaisen sekä Body, Mind & Soul -studion käytön.

Lasten lisävuoteet eivät toistaiseksi ole varattavissa netissä. Perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 045 646 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm).

Tarjousehdot

Tarjoushinnat ovat voimassa majoitusajalle 23.3.–8.4.2018 Plussa-, PINS-, tai IHG Rewards Club -kanta-asiakaskortilla, varattaessa Restel Hotellien omilta varaussivustoilta tunnuksella PAASIAINEN.

Tarjoushinta vaihtelee päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Alennus 20 % lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta.