Pääsiäisen hotelliyöt 2019

Kaupunkiloma jopa 30 % alennuksella​

Lähde pyörähtämään Helsingissä pääsiäisen pyhinä ja vietä lomapäiväsi kevätauringon ensisäteistä ja kaupungin runsaasta kulttuuritarjonnasta nauttien.

Korotimme ennakko-ostohinnan alennusprosenttia ja saat pääsiäisen lomayöt nyt jopa 30 % alennuksella. Tarjoushinnat ovat varattavissa 8.–31.3. majoitusajalle 18.–22.4. Ole nopea, sillä tarjoushintaisia huoneita on rajoitetusti!

Aamiaisella vai ilman?

Kun teet varauksen, voit valita huonehinnan joko runsaalla aamiaisella tai pelkällä majoituksella.

Varaa tästä

Hinta sisältää majoituksen valitsemassasi huoneluokassa sekä Body, Mind & Soul -studion käytön.

Ennakko-ostohinta (Advance Saver Rate) tulee näkyviin sen jälkeen, kun olet valinnut majoittumisajankohdan sekä haluamasi huonetyypin.

Muistathan tarkistaa varausehdot ennen varauksen vahvistamista. Katso tästä tarkemmat varausohjeet.

Tarjousehdot

Tarjoushinnat ovat varattavissa vain kansainvälisen varauskanavamme kautta majoitusajalle 18.–22.4. Tarjoushinnat ovat varattavissa 8.–31.3. Hinta ja saatavuus vaihtelee hotelleittain.

Alennus lasketaan päivän hinnasta ja huoneita on tarjolla rajallinen määrä. Kaikki ennakkohinnalla tehdyt varaukset ovat lopullisia ja edellyttävät täyttä ennakkomaksua varauksen yhteydessä. Maksua ei palauteta peruutuksen sattuessa. Varausta ei voi muuttaa, kun se on vahvistettu. Varauksen yhteydessä annettua luottokorttia veloitetaan varauksen ja tulopäivänä välillä kokonaissumman verran, riippumatta siitä, käytetäänkö varaus. Sinun on vahvistettava varausta tehdessäsi, että olet lukenut ennakko-osto-ohjelman ehdot ja säännöt sekä peruutusehdot.