Pikkujoulujen 2017 hotellitarjous

Pikkujouluaika on jo ovella! Luvassa on iloisia illanistujaisia, herkullista ruokaa ja juhlajuomaa. Mikäs sen mukavampaa kuin hipsiä pikkujoulujen jälkeen suoraan hotellin vuoteeseen – kulkematta taksijonon kautta. Suomen paras boutique-hotelli, Hotel Indigo Helsinki – Boulevard, tarjoaa majoitusta kaupungin upeimmalla paikalla.

Parhaatkin juhlat loppuvat aikanaan. Pikkujoulujen vieton kruunaa tasokas yöpyminen ja runsas aamiainen hotellissa.

Varaa ennakkoon ja säästä 20%!

Kun varaat pikkujoulun jälkeisen yöpymisen viimeistään edellisenä päivänä, saat 20 % alennusta normaaleista majoitushinnoistamme, ilman ennakkomaksua. Tarjoushintaiset varaukset vain omalta varaussivustoltamme Plussa-, PINS- tai IHG Rewards Club -kanta-asiakaskortilla sekä tuotetunnuksella PIKKUJOULU. Tarjous koskee majoituksia 3.11.–23.12.2017 pe–la, la–su ja su–ma.

Pikkujouluyö alkaen 100 € / 1hh, 116 € / 2hh

Varaa tästä

Huonehinta sisältää 1 yön majoituksen Standard-huoneessa, herkullisen buffet-aamiaisen sekä Body, Mind & Soul -studion käytön.

Tarjousehdot

Pikkujoulu-tarjoushinnat ovat varattavissa vain Restelin omien varauskanavien kautta majoitusajalle 3.11.–23.12.2017 pe-la, la-su, su-ma. Plussa-, PINS- tai IHG Rewards Club -kanta-asiakaskortilla sekä tuotetunnuksella PIKKUJOULU. 

Tarjoushinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan, alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.