Syysloman ennakkotarjous – toinen yö puoleen hintaan

Syys saapuu, saavu sinäkin! Syyslomassa on syytä kerrakseen lähteä rentoutumaan hotellilomalle. Älä siis käperry sohvan nurkkaan ihan vielä, vaan ota ilo irti raikkaista syyspäivistä.

Hotel Indigo Helsinki - Boulevardissa vietät ylellisen ja rentouttavan syysloman. Naapurustomme bulevardin varrella tarjoaa mielenkiintoisia vierailukohteita ja me tiedämme niistä paljon. Varaa syyslomasi nyt edulliseen ennakkohintaan.

Kun varaat 2 yön syyslomasi 8.10. mennessä, saat toisen yön puoleen hintaan!

Majoitus sisältää majoituksen Standard-huoneessa, herkullisen buffet-aamiaisen sekä Body, Mind & Soul -studion käytön.

Varaa tästä

Tarjousehdot

Tarjoushintaiset huoneet ovat varattavissa netistä 8.10.2017 asti, majoitus 12.–29.10.2017 välisenä aikana. Tarjous koskee peräkkäisiä öitä samassa hotellissa. Tarjoushinnat ovat voimassa PINS-, Plussa- tai IHG Rewards Club -kortilla sekä tarjouskoodilla LOMAENNAKKO ja ne vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan. Alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.