Varausohje

Tee varaus Hotel Indigo Helsinki - Boulevardiin

Puh: 0200 550 55 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm)

Voit tehdä huonevarauksen hotelliimme myös suomenkielisen varausjärjestelmän kautta. IHG Rewards Club -kanta-asiakashinnat ovat varattavissa ilman tarjouskoodia.

Varaa tästä 

Kansainväliset varaukset

Indigo-hotellien huonevaraukset ulkomaille numerosta 0800 113 113, palvelukieli on englanti ja varauspalveluun soittaminen on Suomesta maksutonta. Voit varata myös IHG-hotellien englanninkielisen varausjärjestelmän kautta.

Helpottaaksemme varaamista kansainvälisen kanavamme kautta, olemme halunneet kirjata seuraavat ohjeet varaamisen tueksi.

Siirry varaamaan tästä »

Suorita varaaminen seuraavasti:

 • Valitse kaupunki, jonne aiot matkustaa
 • Valitse tulo- ja lähtöpäivät
 • Valitse aikuisten määrä ja jos perheen pienimmät ovat mukana, valitse myös lasten lukumäärä
 • Valitse tarvitsemiesi huoneiden lukumäärä (huom. maksimi henkilömäärä, joka voi majoittua huoneessa, ilmoitetaan huonetiedoissa seuraavalla näytöllä.
 • Klikkaa Search tai Find hotels tai Check rates
 • Seuraavalla sivulla voit järjestää tulokset huonetyypin tai hinnan mukaan (Room type / Rate type)

Päivän hinta (Best Flexible Rate) on joustavin hintatyyppi ja sallii muutokset ja peruutukset maksutta, kun ne on tehty tulopäivää edeltävänä päivänä klo 16.00 mennessä.

Jos tulopäivään on riittävästi aikaa, tarjolla on myös ennakko-ostohinta (Advance Saver Rate). Ennakko-ostohinta on edullisin vaihtoehto, mutta se sisältää varaamiseen liittyviä ehtoja ja rajoituksia. Tarkistathan nämä ennen ostamista.

YOUR RATE on IHG Rewards Club -jäsenen paras hinta, jonka voit valita sekä päivän hintaan että ennakko-ostohintaan!

 • Järjestelmän perusoletus on, että huoneeseen majoittuu yksi henkilö.
 • Mikäli varaat huoneen kahdelle tai useammalle henkilölle huomioithan, että tarkistat hintaehdot (Rate Details), joissa määritetään lisämaksu jo toisesta aikuisesta alkaen.
 • Valitse, haluatko ostaa varausvaiheessa myös aamiaisen. Rastimalla aamiaismaksun, huomaat, että hinta kasvaa aamiaisen summalla.
 • Varauksen lopullinen hinta näkyy huonetyypin valinnan jälkeen henkilökohtaisten tietojen täyttämiseen tarkoitetun sivun vasemmassa laidassa Your Rate -kohdassa.
 • Siirry eteenpäin "Book this room" ja vahvista henkilökohtaiset tiedot, käyttämäsi maksukortti sekä että olet lukenut varaussäännöt.
  HUOM! Lopullinen hinta näkyy huonetyypin valinnan jälkeen henkilökohtaisten tietojen täyttämiseen tarkoitetun sivun vasemmassa laidassa Your Stay/Your Rate -kohdassa.
 • Tässä vaiheessa kannattaa myös liittyä IHG Rewards Club -jäseneksi, jos vielä et ole jäsen. YOUR RATE -hinnan ostamisen edellytys on että kirjaudut jäsenenä tai liityt jäseneksi valintasi yhteydessä! 

Voit myös hyödyntää chat-palvelua asiakaspalvelun kanssa tai soittaa kansainväliseen varauskeskukseemme maksutta 0800 113 113, palvelukieli englanti.

BEST RATE GUARANTEE

Olemme täysin varmoja, että parhaat hinnat hotelleihimme löytyvät omilta verkkosivuiltamme. Tämän johdosta olimme ensimmäinen matkailualan yritys, joka antoi parhaimman hintatakuun. Vakuutamme, että jokaisella suomenkielisten ja kansainvälisten Hotel Indigo -verkkosivujen kautta tehdyllä huonevarauksella on aina edullisin verkosta löytyvä hinta. Jos näin ei ole, niin IHG tarjoaa ensimmäisen yön hotellissa maksutta ja alentaa seuraavien öiden hinnan vastaaman alhaisinta löydettyä tarjousta (tässä menettelyssä noudatetaan Best Rate Guarantee -lupaukseen määriteltyjä ohjenuoria). Tämä on meidän Best Rate Guarantee -takuu. Sen lisäksi saat myös muita etuja varatessasi verkkosivujemme kautta. Lue lisää parhaan hinnan takuusta.

Kysymyksiä ja vastauksia

Olin varaamassa kahden hengen huonetta. Miksi huonevarauksen yön hinta muuttui, kun olin hyväksynyt varauksen? 

Kun varausta tehdään kahdelle henkilölle, järjestelmä ei aina kerro suoraan kahden henkilön hintaa. Kahden hengen huoneen hinta muodostuu usein perushuonehinnasta ja lisämaksusta, joka lasketaan toisesta aikuisesta alkaen. Tämä lisämaksu näkyy, kun lopullinen varaus on hyväksytty. Lopullinen hinta näkyy henkilökohtaisten tietojen syötön sivulla vasemmassa reunassa (Your Stay/Your Rate).

Mistä voi tietää oikean hinnan ennen varauksen loppuun tekemistä?

Järjestelmä laskee automaattisesti, jos rastitat aamiaisvalinnan. Mutta mikäli huone on varattu kahdelle henkilölle, pitää toisen henkilön lisämaksu laskea ensin itse huonehintaan. Lisämaksu ilmoitetaan huonehinnan nimen alla, esim: € 15.00 per extra adult starting with the 2nd Adult (not included in price shown).

Varasin edullisimman tarjolla olevan huonehinnan ja sitten jouduin maksamaan hotellissa erikseen aamiaisen. Miksi aamiainen ei kuulunutkaan hintaan?

Varausjärjestelmässämme voi valita huonehinnan, joka sisältää aamiaisen tai pelkän huoneyön ilman aamiaista. Ilman aamiaista oleva hinta on edullisin vaihtoehto, mutta  jos haluat nauttia aamiaisen suosittelemme valitsemaan sen jo varausvaiheessa, jolloin yhteishinta on edullisin.

Yritin varata YOUR RATE -hintaa, mutta en pääse syöttämään nimitietoja?

YOUR RATE on IHG Rewards Club -jäsenten oma kanta-asiakashinta, joka edellyttää järjestelmään sisäänkirjautumista jäsentunnuksin. Jos et vielä ole jäsen voit liittyä maksuttomaan kanta-asiakasohjelmaan klikkaamalla JOIN&BOOK.

Tulo- ja lähtöaika

Huone on käytettävissä tulopäivänä klo 15 alkaen. Lähtöpäivänä huone tulee luovuttaa klo 12 mennessä. Myöhäisempi uloskirjautuminen on mahdollisia lisämaksusta varaustilanteen salliessa. IHG Rewards- ja Hotel Bonus Club -jäsenille tarjoamme veloituksetta huoneenluovutuksen aina klo 14 saakka varaustilanteen salliessa. Varmista tilanne hotelliin saapuessasi. Voit tiedustella hotellista myös mahdollisuutta aikaisempaan sisäänkirjautumiseen.