Varausohje

Tee varaus Hotel Indigo Helsinki - Boulevardiin

Puh: 020 045 646 (0,17 €/puh + 0,75 €/min)
E-mail: my.reservation(at)restel.fi

Voit tehdä huonevarauksen hotelliimme myös suomenkielisen varausjärjestelmän kautta. PINS- ja K-Plussa-kanta-asiakashinnat saat varausvaiheessa näkyviin kirjoittamalla tarjouskoodin KANTAASIAKAS sille varattuun kenttään, IHG Rewards Club -kanta-asiakashinnat ovat varattavissa ilman tarjouskoodia.

Varaa tästä 

Kansainväliset varaukset

Indigo-hotellien huonevaraukset ulkomaille numerosta 0800 113 113, palvelukieli on englanti ja varauspalveluun soittaminen on Suomesta maksutonta. Voit varata myös IHG-hotellien englanninkielisen varausjärjestelmän kautta.

Helpottaaksemme varaamista kansainvälisen kanavamme kautta, olemme halunneet kirjata seuraavat ohjeet varaamisen tueksi.

Siirry varaamaan tästä >>

Suorita varaaminen seuraavasti:

 • Valitse kaupunki, jonne aiot matkustaa
 • Valitse tulo- ja lähtöpäivät
 • Valitse aikuisten määrä ja jos perheen pienimmät ovat mukana, valitse myös lasten lukumäärä
 • Valitse tarvitsemiesi huoneiden lukumäärä (huom. maksimi henkilömäärä, joka voi majoittua huoneessa, ilmoitetaan huonetiedoissa seuraavalla näytöllä)
 • Klikkaa Check rates tai Find hotels
 • Päivän hinta (Best Flexible Rate) on joustavin hintatyyppi ja sallii muutokset ja peruutukset maksutta aina tulopäivään asti.
  Jos tulopäivään on riittävästi aikaa, tarjolla on myös ennakko-ostohinta (Advance Saver Rate). Ennakko-ostohinta on edullisin vaihtoehto, mutta se sisältää varaamiseen liittyviä ehtoja ja rajoituksia. Tarkistathan nämä ennen ostamista.
 • Järjestelmän perusoletus on, että huoneeseen majoittuu yksi henkilö.
 • Mikäli varaat huoneen kahdelle tai useammalle henkilölle huomioithan, että tarkistat hintaehdot (Rate Details), joissa määritetään lisämaksu jo toisesta aikuisesta alkaen.
 • Valitse, haluatko ostaa varausvaiheessa myös aamiaisen. Rastimalla aamiaismaksun, huomaat, että hinta kasvaa aamiaisen summalla.
 • Varauksen lopullinen hinta näkyy huonetyypin valinnan jälkeen henkilökohtaisten tietojen täyttämiseen tarkoitetun sivun vasemmassa laidassa Your Rate -kohdassa.
 • Siirry eteenpäin ja vahvista henkilökohtaiset tiedot, käyttämäsi maksukortti sekä että olet lukenut varaussäännöt.
 • Tässä vaiheessa kannattaa myös liittyä IHG Rewards Club -jäseneksi, jos vielä et ole jäsen.
 • Voit myös hyödyntää chat-palvelua asiakaspalvelun kanssa tai soittaa kansainväliseen varauskeskukseemme maksutta 0800 113 113, palvelukieli englanti.

BEST RATE GUARANTEE

Olemme täysin varmoja, että parhaat hinnat hotelleihimme löytyvät omilta verkkosivuiltamme. Tämän johdosta olimme ensimmäinen matkailualan yritys, joka antoi parhaimman hintatakuun. Vakuutamme, että jokaisella suomenkielisten ja kansainvälisten Hotel Indigo -verkkosivujen kautta tehdyllä huonevarauksella on aina edullisin verkosta löytyvä hinta. Jos näin ei ole, niin IHG tarjoaa ensimmäisen yön hotellissa maksutta ja alentaa seuraavien öiden hinnan vastaaman alhaisinta löydettyä tarjousta (tässä menettelyssä noudatetaan Best Rate Guarantee -lupaukseen määriteltyjä ohjenuoria). Tämä on meidän Best Rate Guarantee -takuu. Sen lisäksi saat myös muita etuja varatessasi verkkosivujemme kautta. Lue lisää parhaan hinnan takuusta.

Kysymyksiä ja vastauksia

Olin varaamassa kahden hengen huonetta. Miksi huonevarauksen yön hinta muuttui, kun olin hyväksynyt varauksen? 

Kun varausta tehdään kahdelle henkilölle, järjestelmä ei aina kerro suoraan kahden henkilön hintaa. Kahden hengen huoneen hinta muodostuu usein perushuonehinnasta ja lisämaksusta, joka lasketaan toisesta aikuisesta alkaen. Tämä lisämaksu näkyy, kun lopullinen varaus on hyväksytty.

Mistä voi tietää oikean hinnan ennen varauksen loppuun tekemistä?

Järjestelmä laskee automaattisesti, jos rastitat aamiaisvalinnan. Mutta mikäli huone on varattu kahdelle henkilölle, pitää toisen henkilön lisämaksu laskea ensin itse huonehintaan. Lisämaksu ilmoitetaan huonehinnan nimen alla, esim: € 15.00 per extra adult starting with the 2nd Adult (not included in price shown).

Varasin edullisimman tarjolla olevan huonehinnan ja sitten jouduin maksamaan hotellissa erikseen aamiaisen. Miksi aamiainen ei kuulunutkaan hintaan?

Varausjärjestelmässämme voi valita huonehinnan, joka sisältää aamiaisen tai pelkän huoneyön ilman aamiaista. Ilman aamiaista oleva hinta on edullisin vaihtoehto, mutta haluaa aamiaisen suosittelemme valitsemaan sen jo varausvaiheessa, jolloin yhteishinta on edullisin.

Tulo- ja lähtöaika

Huone on käytettävissä tulopäivänä klo 15 alkaen. Lähtöpäivänä huone tulee luovuttaa klo 12 mennessä. Myöhäisempi uloskirjautuminen on mahdollisia lisämaksusta varaustilanteen salliessa. IHG Rewards- ja Hotel Bonus Club -jäsenille tarjoamme veloituksetta huoneenluovutuksen aina klo 14 saakka varaustilanteen salliessa. Varmista tilanne hotelliin saapuessasi. Voit tiedustella hotellista myös mahdollisuutta aikaisempaan sisäänkirjautumiseen.