Tutustumisretki Helsinkiin

Yövy Hotel Indigo Helsinki - Boulevardissa ja ihastu Bulevardin pariisilaismaiseen eleganssiin kahviloiden ja hienostuneiden asuinrakennusten seurassa. Bulevardi on Designkorttelin keskus, täältä löydät taiteenharrastajien paratiisin; taidegalleriat, antiikkiliikkeet, museot ja teatterit. Bulevardilta on helppo jatkaa myös koko kaupungin tutustumisretkeä.

Helsinki Card on kaupunkikortti, joka auttaa sinua tekemään Helsingin vierailustasi ikimuistoisen elämyksen. Kortin monipuolisesta valikoimasta voit valita juuri itseäsi kiinnostavat kohteet. Yksi kortti toimii matkalippuna, pääsylippuna ja alennuskuponkina. Käytä hyväksesi myös Helsinki Cardin sisältämät muut rahanarvoiset edut esim. ravintoloissa ja museoissa. Voit ostaa kortin jo netistä tai paikan päällä hotellissa!

Hinnat viikonloppuisin alkaen 1 hengen huone 2 hengen huone
Hinta aamiaisella alk. 131 € alk. 145 €

Huonehinta sisältää 1 yön majoituksen valitussa huoneluokassa (aamiaisella tai ilman) sekä Body, Mind & Soul -studion käytön.

Varaa tästä

Huonevaraukset myös suoraan hotellista puh. 0200 48 105 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm), helsinki-boulevard.indigo@restelhotels.fi.

Helsinki Card -etukortin voit ostaa vaivattomasti hotellista

Hinnat ja voimassaoloajat 2017 1 päivä
(24 h)
2 päivää
(48 h)
3 päivää
(72 h)
Aikuiset 46,- 56,- 66,-
Lapset (7-16 vuotta) 23,- 28,- 33,-

Hinnat ovat alkaen-hintoja PINS-, K-Plussa- tai IHG Rewards Club -kortilla. Hinnat saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Huonehinnat ilman kanta-asiakaskorttia alk. 161 €/2 hh/yö.