Vapun hotellitarjous –25 %

Vappu herättää Helsingin kevääseen  katso osoitteesta visithelsinki.fi mihin vappuna kannattaa suunnistaa. Vapputarjoushintaan sisältyy herkullinen buffet-aamiainen sekä lisäksi voit nauttia vappuherkuista ravintola Brödissä. Tervetuloa Hotel Indigoon juhlistamaan vappuviikonloppua! 

Vappuloma Hotel Indigossa

alk. 113 € / yö / 2 hengen huone

Varaa tästä

Huonehinta sisältää 1 yön majoituksen Standard-huoneessa, herkullisen buffet-aamiaisen sekä Body, Mind & Soul -studion käytön. Vappupäivän 1.5. aamiaiseen sisältyy lisäksi lasi kuohuviiniä.

Tarjousehdot

Tarjoushintaiset huoneet ovat varattavissa vain omalta varaussivustoltamme. Tarjoushintainen majoitus on saatavilla 28.4.–1.5.2017 väliselle majoitusajalle. Tarjoushinnat ovat varattavissa Plussa-, PINS- tai IHG Rewards Club -kortilla sekä tarjouskoodilla VAPPU ja ne vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan. 

Alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia ja vapaa-ajanmatkustusta, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS ja IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.