Finland's Leading Boutique Hotel 2021

Finland's Leading Boutique Hotel 2021

Hotel Indigo Helsinki - Boulevard ehdolla Suomen johtavaksi boutique-hotelliksi

World Travel Awards (WTA) on julkaissut vuoden 2021 ehdokkaat ja käynnistänyt jälleen äänestyksen matkailualan ’oscareista’. Tällä hetkellä 28-vuotisjuhliaan viettävä WTA perustettiin vuonna 1993 tunnustamaan, palkitsemaan ja juhlistamaan huippuosaamista kaikilla matkailun avainsektoreilla. Matkailun ammattilaisia, mediaa ja kuluttajia kutsutaan jälleen äänestämään suosikkejaan matkailun saralla.

Kaksi kertaa aiemmin palkittu ja toukokuussa jälleen uudelleen avautuva Hotel Indigo Helsinki - Boulevard on jälleen ehdokkaana Finland's Leading Boutique Hotel 2021 -tittelin saajaksi. Auta hotelliamme kisassa ja äänestä meitä täällä.

Nykyään World Travel Awards ™ -brändi tunnetaan maailmanlaajuisesti alan huippuosaamisen tunnusmerkkinä. Jatkuvista maailmanlaajuisista haasteista huolimatta WTA:n äänestysluvut jatkavat kasvuaan. Vuonna 2019 raportoitiin ennätykselliset
1 945 965 annettua ääntä, mikä on 17% enemmän kuin edellinen ennätys. Vuonna 2020 annettiin ennätykselliset 2 033 494 ääntä, ja osallistujia oli enemmän kuin missään muussa WTA:n 28 vuoden historiassa, mikä merkitsi valtavaa luottamusta matka- ja matkailualalle.