Advance Saver - 30 %

Varaa inspiroiva hotellielämys Hotel Indigo Helsinki - Bulevardissa nyt ennakko-ostona edullisesti. Tutustu Design District -alueeseen ja hotellimme naapurustoon – ja säästä jopa 30 %!

Summer Sale -kampanjamme aikana nostamme joustavan Advance Saver -hintamme alennusprosenttia ja voit nyt varata kesän tai koko loppuvuoden lomasi tai arjen irtioton jopa 30 % alennuksella, kun olet IHG Rewards -jäsen. Etu ilman jäsenyyttä jopa 20 %.

Varaukset:  8.6.–2.8.2021
Majoittuminen:  11.6.2021–30.1.2022

Varaa tästä

Huonehinta sisältää aina majoituksen lisäksi Body, Mind & Soul -studion käytön.

Kun teet varauksen, sinä voit valita huonehinnan joko herkullisella Hotel Indigo -aamiaisella tai huoneen ilman aamiaista. Muista kuitenkin, että edullisinta on valita aamiainen jo onlinevarauksen yhteydessä!

Varaamalla Hotel Indigo -hotellilomasi nyt ennakkoon, saat luonnollisesti korkeatasoista palvelua ja inspiroivan elämyksen. Samalla voit säästää jopa 30 % päivän hinnasta. Saadaksesi alennuksen, varaa seuraava loma Hotel Indigo Helsinki - Bulevard -hotelliin tai johonkin muuhn kohteeseen Suomessa tai Euroopassa viimeistään 7 vuorokautta ennen saapumista. 

Ennakkohintaisen huoneen voit varata joustavasti. Tarvittaessa voit muuttaa tai peruuttaa varauksen maksutta viimeistään 7 vuorokautta ennen saapumista. Varauksen vahvistamisen yhteydessä pyydettyä maksukorttia veloitetaan ennakkoon yhden yön verran 7 päivää ennen saapumista.

 

Ehdot ja säännöt

Ennakko-ostohinnan alennuksen suuruus vaihtelee hotelleittain ja ajankohdan mukaan 10–30 % välillä. Saat jopa 30 % alennuksen, kun olet IHG Rewards -jäsen. Etu ilman jäsenyyttä jopa 20 %. Alennus lasketaan  päivän hinnasta (Best Flexible rate / Best Flexible rate with breakfast) ja huoneita on tarjolla rajallinen määrä. Ennakkohinnalla tehdyt varaukset voidaan muuttaa tai peruuttaa maksutta viimeistään 7 vuorokautta ennen saapumista. Tämän jälkeen tehdyt peruutukset aiheuttavat yhden yön veloituksen. Varauksen yhteydessä annettua luottokorttia veloitetaan 7 vuorokautta ennen tulopäivää yhden yön verran ennakkoon. Sinun on vahvistettava varausta tehdessäsi, että olet lukenut ennakko-osto-ohjelman ehdot ja säännöt sekä peruutusehdot. Ohjelman ehdot ja mukana olevat hotellit voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.