Hotel Indigo harjannostajaisvaiheessa

Ilmarisen ja Restel Oy:n hotellihanke Helsingin ydinkeskustassa on edennyt harjannostajaisvaiheeseen. Osoitteessa Bulevardi 26 avataan ensi keväänä korkeatasoinen boutigue-hotelli. Hotel Indigo Helsinki - Boulevard rakentuu vuonna 1970 valmistuneeseen toimistorakennukseen,  jonka laajat uudistustyöt alkoivat keväällä 2013.

− ”Alkuperäisestä rakennuksesta on uusittu kaikki runkoa lukuun ottamatta. Uusi julkisivu on tehty käsityönä sinkkipellistä, ja olemme todella tyytyväisiä työn jälkeen”, sanoo Ilmarisen rakennuttajapäällikkö Niina Rajakoski. ”Haasteita kiinteistön uudistustyöhön on tuonut rakentaminen tiiviissä ja asutussa kaupunkiympäristössä sekä työmaalogistiikan järjestäminen ahtaalla ja vilkkaalla katualueella”, jatkaa Rajakoski.

Kiinteistöstä tulee erittäin energiatehokas ja sille haetaan kansainvälistä LEED®-ympäristöluokitusta. Energiatehokkuuteen päästään mm. julkisivun, vesikattojen ja kaikkien taloteknisten järjestelmien uusimisella. Lisäksi kiinteistö on liitetty kaukokylmäverkkoon.

Uuteen Hotel Indigo Helsinki – Boulevard -hotelliin tulee 120 huonetta. Yksilöllisten huoneiden sisustustyöt ovat käynnissä. Huoneiden värimaailma vaihtelee kerroksittain ja huoneen tunnelma muodostuu kolmesta erilaisesta seinäkuvasta, jotka tukeutuvat hotellin naapuruston tarinaan. Hotelliin tulee myös kaksi ravintolaa, boardroom-kokoustila sekä monipuolinen wellness-osasto.

Lisätietoja:

Gabor Pusztai, Restel Oy, aluejohtaja / Helsingin alue, puh. 0400 605 274
Niina Rajakoski, Ilmarinen, rakennuttajapäällikkö, puh. 050 574 7491
www. helsinki-boulevard.hotelindigo.com