Hotel Indigo® Helsinki – Boulevard World Travel Awards™ -ehdokkaaksi

Maaliskuun alussa avattu, Bulevardilla sijaitseva, Hotel Indigo® –hotelli on valittu World Travel Awards –ehdokkaaksi. Matkailualan vuotuisena ”Oscar-gaalana” pidetty World Travel Awards™ (WTA) antaa matkailualan ammattilaisten äänestämille kohteille tunnustusta huippuosaamisesta ja laadusta. Hotel Indigo® Helsinki – Boulevard on WTA-ehdokkaana kategoriassa Finland’s Leading Boutique Hotel 2015. Äänestys on käynnissä 26.7. saakka.

Hotel Indigo Helsinki – Boulevard on ensimmäinen Pohjoismaihin avattu brändin edustaja. Hotel Indigo® on IHG:n 2004 lanseeraama boutique-hotelliketju, jonka kaikki hotellit ovat uniikkeja ja erilaisia. Brändin ytimessä oleva ’naapuruston tarina’ antaa hotelleille omaleimaisen ilmeen, joka näkyy ja kuuluu sisustuksen lisäksi hotellin ravintolassa, musiikissa, henkilöstössä sekä palvelussa. Brittiläinen The Guardian -lehti nosti alkuvuodesta Helsingin Hotel Indigo -hotellin vuoden 2015 mielenkiintoisimpien Euroopan uutuusmajoituskohteiden listaukseen.

Hotel Indigo® Helsinki – Boulevard tarjoaa ensimmäisenä hotellina Suomessa mm. latauspaikkoja sähköautoille, huonehintaan kuuluvan minibaarin, Jungle Sports Liana -kuntoilujärjestelmän sekä joogatrapetsin. Lisäksi hotellille haetaan ensimmäisenä hotellikiinteistönä Suomessa kultatason LEED®-ympäristöluokitusta. Hotellin arkkitehtuurista ja sisustuksesta ovat vastanneet arkkitehti Sami Horto ja sisustussuunnittelija Markus Eskola Arkkitehdit Soini & Horto Oy:stä. Huoneiden sisustus jakautuu ’naapuruston tarinasta’ johdettuihin teemoihin, joiden seinäkuvien suunnittelusta ovat vastanneet muun muassa European Design Awards -palkittu graafinen suunnittelija Linda Linko sekä Pietari Posti. Suomalainen osaaminen on vahvasti muutenkin näkyvissä hotellissa. Näyttävä sinkkipellistä toteutettu fasadi, on 50 vuotta alalla toimineen Esko Kiven käsialaa ja vaate- ja muotialalta tunnettu Satu Maaranen on tehnyt hotellin ravintolaan ainutlaatuisen silkkipainoseulalle toteutetun taideteoksen.

World Travel Awards™

Matkailualan vuotuisena ”Oscar gaalana” pidetty World Travel Awards™ (WTA) antaa tunnustusta matkailualan huippuosaamisesta, -laadusta ja -palvelusta. Palkintoja on jaettu vuodesta 1993 lähtien ja sitä pidetään matkailualan korkeimpana saavutuksena. WTA-palkinnon kategoriavoittajat ratkaistaan äänestyksissä, joihin osallistuu vuosittain satojatuhansia matkailualan ammattilaisia.

Linkki World Travel Awards Suomi-kategorian äänestykseen:
http://www.worldtravelawards.com/nominees/2015/finland