Matkailualan Oscar Hotel Indigo® Helsinki - Boulevardille

Maaliskuussa 2015 avattu Hotel Indigo® Helsinki - Boulevard on palkittu Italiassa järjestetyssä - matkailualan Oscar-gaalaksikin luonnehditussa - World Travel Awards -tilaisuudessa, Suomen johtavana boutique-hotellina (Finland’s Leading Boutique Hotel). Jo 22 vuotta matkailualan ammattilaisille järjestetyn äänestyksen tarkoituksena on nostaa esiin matkailun huippuosaajia ja -kohteita.

”Tämä on meille suuri kunnia. Uudella hotellilla on aina omat paineensa lyödä itsensä markkinoilla läpi. Tänä päivänä puitteiden lisäksi myös palveluasenteen täytyy olla kohdallaan. WTA:n palkinto sekä eri matkailusivustojen kautta saamamme positiivinen palaute on osoitus siitä, että hotellimme on onnistunut tässä erinomaisesti”, iloitsee hotellinjohtaja Mikaela Pomrén. ”Hotel Indigo Helsinki - Boulevardin asiakaskunta muodostuu kokeneista matkailijoista. Heidän odotuksensa ovat korkealla. Henkilökuntamme tietää tämän ja nauttii haasteesta ylittää nämä odotukset.”

World Travel Awards on matkailualan maineikkain ja arvostetuin tunnustuspalkinto, joka kattaa globaalin matkailun eri sektorit alueittain. World Travel Awards perustettiin vuonna 1993 antamaan tunnustusta ja juhlistamaan matkailualalla ansioituneita.

Finland’s Leeding Hotel -kategoriassa ehdolla olivat tänä vuonna myös Boutique Hotel Yöpuu, Hotel Fabian sekä Hotel Haven.

Lisätietoja:

Mikaela Pomrén, Hotel Indigo Helsinki - Boulevard, General Manager, 040 5470429, mikaela.pomren@restelhotels.fi
Timo Vehmas, Brand Manager, Restel Hotel Group, IHG-hotellit, 09 733 5842, timo.vehmas@restelhotels.fi