Ravintola Brödin ruokalista on uudistunut

Bröd Punavuori on urbaani bistro, jonka ruokatuote on sekoitus skandinaavisuutta, eurooppalaisuutta ja helsinkiläisyyttä. Jyrki Männynsalon johtama keittiö on loihtinut pikkujoulukauden alla uuden ruokalistan, joka saa veden herahtamaan kielelle. Brödin valikoimasta voi valita mahtavia vaihtoehtoja kauden perinteisten jouluruokien sijaan.

Uuden listan alkuruoat tarjoavat muun muassa kotimaista siikaa, punajuuritartaria ja porocarpacciota. Pääruokien herkut jatkavat kotimaisuuden linjaa vaikkapa Ahvenanmaan taimenen, salviakukkakaalin ja grillatun marmoriulkofileen annoksilla. Kasviksia käytetään runsaasti ja vegaaninen vaihtoehto löytyy kaikista ruokaryhmistä. Jälkiruokana tarjolla on Crème Brûlèe Brödin tapaan sekä keittiötiimin itse valmistamaa mokkajäätelöä tai tyrnisorbettia. Katso Brödin ruokalistan koko sisältö täältä.

Brödin annoksissa suositaan intohimoisesti sinivalkoisia makuja, sen helsinkiläistä, skandinaavista ja eurooppalaistakaan linjaa unohtamatta. Istuessasi Brödin pöytään, teet mielikuvamatkan metsien siimekseen, Itämeren rannoille ja maatilan pellon laitaan. Bröd tarjoilee à la carte -illallisten lisäksi myös ensiluokkaista aamiaista päivittäin sekä maistuvaa lounasta arkisin.

Ravintola Bröd Punavuori
Bulevardi 26, 00120 Helsinki
Puh: 09 4784 0111
S-posti: brod@hotelindigohelsinki.fi