Restel avaa Bulevardille Hotel Indigo -ketjun korkeatasoisen boutique-hotellin

Restel Oy on tehnyt sopimuksen maailman suurimpiin hotellialan toimijoihin kuuluvan InterContinental Hotels Groupin (IHG) kanssa kansainvälisen Hotel Indigo -ketjun boutique-hotellin tuomisesta Suomeen. Helsingin keskustaan, osoitteeseen Bulevardi 26 tuleva Hotel Indigo Helsinki - Boulevard on korkeatasoinen lifestyle-hotelli liike- ja vapaa-ajan matkustajille. Yksikkö on Hotel Indigo -ketjun ensimmäinen Pohjoismaissa.

Hotel_Indigo_Helsinki-BoulevardVuoden 2015 alussa avattava Hotel Indigo Helsinki - Boulevard on ympäristöystävällinen, korkeatasoinen hotelli, jonka sisustuksessa korostuu raikas ja moderni design. Hotellin sisustukseen haetaan inspiraatiota ja vaikutteita lähiympäristöstä.

”Jokainen Indigo-hotelli on yksilöllinen ja uniikki. Hotelleissa näkyy paikallisen kulttuurin ja historian vaikutus, ja brändi puolestaan takaa, että jokaisessa Indigo-hotellissa asiakas kohtaa tietyt korkeatasoiset palvelut ja mukavuudet”, kertoo Restel Oy:n Helsingin aluejohtaja Gabor Pusztai.

Uuteen hotelliin tulee 120 raikasta ja modernia huonetta, joiden sisustusta uusitaan säännöllisin väliajoin. Hotellin muita palveluja ovat kaksi ravintolaa sekä Lobby Lounge ja Boardroom-kokoustila. Asiakkaiden  virkistymistä varten on tarjolla kuntosali ja wellness-palveluita. Hotellilla on oma 40-paikkainen autotalli, johon tulee myös sähköautojen latauspiste.

Palveluun kiinnitetään erityistä huomiota – Indigo-hotelleissa yhdistyvät tyylikkäästi taide sekä boutique-hotellin yksilölliset palvelut. Ketjun hotellit sijaitsevat aina hyvillä paikoilla kaupunkien keskustoissa lähellä kauppoja, ravintoloita ja taidemuseoita, jotta asiakkaat pääsevät tutustumaan vaivattomasti lähiseutuun ja paikallisiin ihmisiin. Tyypillinen Hotel Indigo asiakas arvostaa taidetta ja designia sekä matkustaa paljon.

”Uuden hotellin myötä lisäämme markkinaosuuttamme Helsingissä korkeatasoisten hotellien segmentissä. Hotel Indigo Helsinki - Boulevard tukee myös strategiaamme kasvaa ja vahvistaa asemaamme Helsingin hotellimarkkinoilla”, toteaa Restel Oy:n toimialajohtaja Jari Laine.

Ensimmäinen Hotel Indigo avattiin Atlantassa Yhdysvalloissa vuonna 2004. Tällä hetkellä maailmalla on yli 50 Hotel Indigo -hotellia, joista 12 sijaitsee Euroopassa. Lähes 50 uutta Indigo-hotellia on suunnitteilla.

Energiatehokas ja ympäristöystävällinen

Uudesta hotellikiinteistöstä tulee erittäin energiatehokas ja sille tullaan hakemaan kansainvälistä LEED®-ympäristöluokitusta. LEED® on vihreän rakentamisen luokitusjärjestelmä, joka on Yhdysvalloissa kansallisesti hyväksytty arviointijärjestelmä ympäristöystävällisten rakennusten suunnitteluun, rakentamiseen ja käyttöön.

Projektin arkkitehtinä ja pääsuunnittelijana toimii Sami Horto arkkitehtitoimisto Inter-Arch Oy:stä. Hotellin rakentamisesta vastaa NCC Oy. Kahdeksankerroksisen rakennuksen kokonaispinta-ala on 7700 neliömetriä. Hotelli luo uusia työpaikkoja noin 40 henkilölle.

Lisätiedot:

Restel Oy, Jari Laine, toimialajohtaja, hotellit, puh. 09 733 5355, jari.laine@restelhotels.fi
Restel Oy, Gabor Pusztai, aluejohtaja, Helsingin alue, puh. 0400 605 274, gabor.pusztai@restelhotels.fi

Kuvamateriaalia Indigo-hotelleista (mukaan lukien havainnekuva tulevasta hotellista) on ladattavissa osoitteesta: www.restel.fi/images

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Liiketoimintaa Restel harjoittaa 49 hotellilla, joissa on yhteensä yli
8 000 huonetta, ja noin 260 ravintolalla. Liikevaihto vuonna 2012 oli 392 M€. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Hotellitoimintaa Restel harjoittaa kansainvälisten Crowne Plaza ja Holiday Inn -ketjujen lisäksi myös kotimaisten Cumulus ja Rantasipi-ketjujen, Hotelli Seurahuone Helsingin sekä Hotel Atlas Kuopion myötä. Restelin laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Areenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Rax Buffet. HelmiSimpukka-ketju toimii valtakunnallisesti 58 liikepaikalla. Restelin valikoimaan kuuluvat myös Hemingway’s, Blok, Mario, Lauantai, Bambu ja Wanha Mestari -ketju sekä ravintolat Kaarle XII, Vespa, Primula sekä Baker’s.

 

IHG (InterContinental Hotels Group) on globaali hotelliyritys, jonka yhdeksän tuotemerkkiä ovat InterContinental ® Hotels & Resorts, Crowne Plaza ® Hotels & Resorts, Hotel Indigo ®, Holiday Inn ® Hotels and Resorts Holiday Inn Express ®, Staybridge Suites ®, Candlewood Suites ®, EVEN™ Hotels ja HUALUXE™ Hotels & Resorts. IHG hoitaa myös Priority Club ® Rewards -ohjelmaa. Maailman ensimmäisessä ja suurimmassa hotellikanta-asiakasohjelmassa on yli 74 miljoonaa jäsentä. IHG operoi yli 4600 hotellia ja yli 678 000 huonetta lähes 100 maassa. Valmisteilla olevien, yli 1000 hotellin myötä IHG odottaa syntyvän työpaikkoja noin 90 000 ihmiselle tulevina vuosina. IHG PLC on konsernin holding-yhtiö ja rekisteröity Isossa-Britanniassa. www.ihgplc.com.