Body, Mind & Soul

Hotel Indigo Helsinki - Boulevard tarjoaa ainutlaatuisen Body, Mind & Soul -studion, missä on mahdollisuus kuntoilla, joogata tai nauttia rentouttavasta saunahetkestä.

Etelä-Suomen AVI:n määräyksellä hotellin kuntosali ja saunaosasto joudutaan sulkemaan väliaikaisesti. Sulku jatkuu vähintään 7.2.2022 saakka.

Body, Mind & Soul -kuntostudiosta löytyvät varusteet niin rauhalliseen harjoitteluun kuin kunnon kuntoiluun, silloin kun se sinulle sopii. Studion varusteisiin kuuluu mm. juoksumatto, crosstrainer, kuntopyörä ja monitoimilaite sekä valikoima erilaisia käsipainoja. Joogahuoneessa harjoitteet ovat rauhallisempia. Täältä löytyy funktionaaliseen treenaamiseen soveltuva Jungle Sports Liana -järjestelmä sekä ilmajoogaharjoitukset mahdollistava silkkitrapetsi.

Tutustu Body, Mind & Soul -kuntostudioon virtuaalisesti

Body, Mind & Soul -kuntostudio on hotellivieraiden käytössä läpi vuorokauden. Hotellissa on myös miehille ja naisille omat saunaosastot. Täällä voi rentoutua sekä perinteisessä suomalaissaunassa että kansainvälisessä höyrysaunassa. Body, Mind & Soul -studio löytyy hotellin -2 kerroksesta. Kuntosalin ja saunan käyttö tapahtuu omalla vastuulla. Pyyhkeet ja kuntosalin juomavesi ovat myös maksutta käytössä.

Saunojen aukioloajat:
- maanantai-perjantai 17.00-22.00
- lauantai-sunnuntai 08.00-10.00 sekä 17.00-22.00