City Lights -tarjous

Kevät on kaupunkilomien kulta-aikaa. Boutique-hotellissamme nautit ylellisen muhkeista vuoteista, herkullisesta buffet-aamiaisesta sekä sijainnista idyllisen Bulevardin varrella. Varaa nyt lomayöt nyt etuhintaan!

IHG Rewards Club -jäsenenä saat nyt lomayöt jopa 25 % alennuksella. Tarjoushinnat ovat varattavissa 1.–29.2. ja majoittua voit välillä 4.2.–30.4. Tarjoushinnat ovat voimassa minimissään kahden vuorokauden majoituksissa.

Varaa tästä

Kampanjaohjeet ja -ehdot

Tarjoushinnat (City Lights Offer) tulevat näkyviin sen jälkeen, kun olet valinnut majoittumisajankohdan sekä haluamasi huonetyypin.

Tarjoushinnat sisältävät vain huoneen (Room only). Hotelliaamiaisen saat ostettua erikoishintaan 15 € / henkilö hotellin vastaanotosta saapuessasi.

Muistathan tarkistaa varausehdot ennen varauksen vahvistamista. Katso tästä tarkemmat varausohjeet.

Tarjousehdot

Tarjoushinnat ovat varattavissa 29.2.2020 saakka. Majoitusaika 4.2.–30.4.2020. Tarjoushinta vaihtelee hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan ja on voimassa minimissään kahden vuorokauden majoituksissa. Suomen IHG-hotelleissa alennus IHG Rewards Club jäsenille (City Lights Offer) jopa 25 % ja ilman jäsenyyttä jopa 20 %. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Ennakkomaksu varauksen yhteydessä. Varausta voi muuttaa ja maksua ei palauteta peruutuksen sattuessa. Alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta.