Flash Sale -35 %

Syksy on kaupunkilomien aikaa. Varaa nyt edullisesti ja joustavasti syysloma tai loppuvuoden viikonloppu Helsingissä

Vietä syysloma Helsingissä tai suunnittele reissu Eurooppaan nyt jopa 30 % edullisemmin! IHG Clean Promise -lupaus ja joustavat varausehdot antavat mielenrauhaa majoittuessasi hotelleihimme. 

IHG Rewards Club -jäsenenä saat vielä enemmän etua - jopa 35 % alennuksen

Tarjoushinnat ovat varattavissa 23.9.–14.10.2020 ja majoittua voit hotellissamme välillä 1.11.2020 - 30.4.2021. 
Tarjoushinnat on varattava viimeistään kolme vuorokautta ennen saapumista.

Kampanja on päättynyt

Hintaan sisältyy

  • majoitus valitussa huoneluokassa
  • saunan, joogahuoneen ja kuntosalin käyttö Body, Mind & Soul -studiossa

Tarjoushinnat tulevat näkyviin sen jälkeen, kun olet valinnut majoittumisajankohdan sekä haluamasi huonetyypin.
Samalla voit valita tarjoushinnat ilman aamiaista tai aamiaisella. Hotelliaamiaisen on edullisinta ostaa varauksen teon yhteydessä. Paikan päällä ostettuna aamiainen maksaa 26 euroa / hlö. Muistathan tarkistaa varausehdot ennen varauksen vahvistamista.

 

Tarjoushinnat ovat varattavissa 23.9.–14.10.2020. Majoitusaika 26.9.2020 - 30.4.2021. Tarjoushinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Suomen IHG-hotelleissa alennus IHG Rewards Club jäsenille jopa 35 % ja ilman jäsenyyttä jopa 30 %. Alennus lasketaan päivän hinnasta. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Ennakkomaksu varauksen yhteydessä. Varausta voi muuttaa ja maksua ei palauteta peruutuksen sattuessa. Alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta. Varaus edellyttää etukäteismaksua varauksen yhteydessä. Maksu veloitetaan luottokortilta varauksen tekemisen ja 14 päivää ennen saapumista aikana. Varaus on mahdollista perua joustavasti vielä 14 päivää ennen saapumista. Ennakkomaksua ei palauteta, jos varaus varataan tai peruutetaan myöhemmin kuin 14 päivän ennen saapumisesta.