Hääyö tai hääpäivä

Ikimuistoinen hääyö tai hääpäivän juhlistaminen ovat ainutlaatuisia hetkiä. Nauttikaa yhdessä juhlapäivästänne Helsingin uudessa Hotel Indigo -hotellissa tyylikkään Bulevardin varrella. Puistokatua reunustavat elegantit asuinrakennukset, taidegalleriat, antiikkiliikkeet ja museot luovat inspiroivan ympäristön, jonka monet hienoudet ja salaisuudet kerromme teille naapurustomme tarinan kautta.

Hääpaketit ja hääpäivän juhlistaminen

Huonehinnat

Standard-huoneessa alk. 145,- / yö

Superior-huoneessa alk. 181,- / yö

Junior Suitessa alk. 210,- / yö

Majoitushintoihin sisältyy herkullinen buffet-aamiainen sekä Body, Mind & Soul -studion kuntosalin, joogahuoneen ja saunojen käyttö.

Hääpaketit

Standard-huoneessa alk. 279,- / yö

Superior-huoneessa alk. 315,- / yö

Junior Suitessa alk. 344,- / yö

Hääpakettihintaan sisältyy majoitus kahdelle valitussa huoneluokassa, sekä aamiainen toimitettuna huoneeseen, pullo (0,75l) sampanjaa ja petit fours huoneessa, pienen yllätyksen hotellilta sekä myöhäisen uloskirjautumisen (saatavuuden mukaan). Hintaan sisältyy lisäksi Body, Mind & Soul -studion kuntosalin, joogahuoneen ja saunojen käyttö.

Varaukset

Varaukset puh. 09 4784 0000 tai sähköpostitse hotel@hotelindigohelsinki.fi.

Tarjousehdot

Tarjoushinnat vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.