BoutiqCation ja hääpäivän juhlintaa

Ikimuistoinen hääyö tai hääpäivän juhlistaminen ovat ainutlaatuisia hetkiä. Nauttikaa yhdessä juhlapäivästänne tai hemmotelkaa muuten vaan BoutiqCation-tyyliin Helsingin Hotel Indigo -hotellissa, tyylikkään Bulevardin varrella. Puistokatua reunustavat elegantit asuinrakennukset, taidegalleriat, antiikkiliikkeet ja museot luovat inspiroivan ympäristön, jonka monet hienoudet ja salaisuudet kerromme teille naapurustomme tarinan kautta.

BoutiqCation hääpäivän juhlistamiseen ja hääpaketit

Hotel Indigo BoutiqCation

Juhlistakaa merkkipäivää tai hääpäivää. Hemmottelkaa ja irroittelkaa arjesta. Nauttikaa boutique-hotellimme persoonallisesta ja inspiroivasta tunnelmasta.

Varaa tästä

Majoitushintoihin sisältyy valitessanne herkullinen buffet-aamiainen sekä Body, Mind & Soul -studion käyttö.

Hotel Indigo Hääpaketit

Superior-huoneessa alk. 315,- / yö

Junior Suitessa alk. 344,- / yö

Hääpakettihintaan sisältyy majoitus kahdelle valitussa huoneluokassa, sekä aamiainen toimitettuna huoneeseen, pullo (0,75l) kuohuviiniä ja petit fours huoneessa, pienen yllätyksen hotellilta sekä myöhäisen uloskirjautumisen (saatavuuden mukaan). Hintaan sisältyy lisäksi Body, Mind & Soul -studion kuntosalin, joogahuoneen ja saunojen käyttö.

Varaukset

Hääpaketti varaukset puh. 09 4784 0000 tai sähköpostitse hotel@hotelindigohelsinki.fi.

Tarjousehdot

Tarjoushinnat vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.