Tuore leipä ja vastapaistetut leivonnaiset Hotel Indigo Helsinki - Boulevardin aamiaisen suosikit

Ravintola Brödissä tarjoiltava Hotel Indigo Helsinki - Boulevardin hotelliaamiainen on uudistunut. Pöytiin tarjoiltavan tuoksuvan kahvin lisäksi kotimaisia ja paikallisesti tuotettuja raaka-aineita pursuavan aamiaisen ehdottomia suosikkeja ovat Brödin tyyliin sopivat vastapaistetut leivät ja makeat leivonnaiset. Valtaosa hotellin vieraista tulee ulkomailta. Uudistetun aamiaisen valikoima tuokin heille hienosti esiin enemmän suomalaisia herkkuja.

”Naapuruston tarina on osa Hotel Indigon olemusta. Siksi myös aamiaisen valikoimassa löytyy kytköksiä siihen. Leipävalikoimaan kuuluu olennaisena osana Ekbergin ruisleipä, joka on leivottu yli 150 vuotta leipomon alkuajoilta peräisin olevaan juureen”, kertoo keittiön isäntä ja ravintolapäällikkö Jyrki Männynsalo. ”Toinen erityinen suosikki on Ekbergin viikonloppuleipä, jota tarjotaan perjantaista sunnuntaihin. Herkullinen briossimainen vuokaleipä on tehty maitorahkaan ja siihen on lisätty ripaus pieniä hedelmäpaloja mukaan”, jatkaa Männynsalo. ”Gluteenitonta ruokavalioita noudattavien vieraiden leipävalikoima tarjoillaan pyydettäessä, ja heille on tarjolla myös oma puuro, suklaakakku, karjalanpiirakka sekä mysli” vinkkaa Männynsalo lopuksi.

Aamiaispöydästä löytyy myös tuttuja suomalaisia makuja, kuten saaristolaisleipää, karjalanpiirakkaa munavoilla, vastapaistettuja korvapuusteja, kotitekoisia hilloja sekä pirteä tyrnishotti. Laaja valikoima kalaruokia sisältää myös houkuttelevia vaihtoehtoja lämminsavulohesta silleihin sekä maustesilakkaan ja suutarin loheen. Aamiaisen suursuosikkeihin kuuluu yön yli haudutettu Brödin luomukaurajyväpuuro. Gluteeniton lähitilatuote sopii myös vegaaneille, koska puuro valmistetaan kauramaitoon ja veteen.

Kattava lämpimien ruokien valikoima sisältää muun muassa rapeaa pekonia, vasikan bratwurstia (halal) Roslundilta, paistettuja kasviksia ja herkkusieniä sekä vegaanisia punajuuripyöryköitä ja vapaan kanan kananmunista tehtyä munakokkelia. Tarjoilijalta tilattavat paistetut munat, uppomunat tai omeletti sisältyvät myös aamiaisen hintaan. Lisähinnasta voi tilata myös aamiais-skagenin, vohveleita itsetehdyn hillon kera tai French Toastin Punavuoren tyyliin.