Hotel Indigo Helsinki - Boulevard

2015 avattu Hotel Indigo Helsinki - Boulevard sijaitsee Helsingin keskustassa, osoitteessa Bulevardi 26. Korkeatasoinen boutique-hotelli palvelee niin liike- kuin vapaa-ajan matkustajia. Pohjoismaiden ensimmäinen Hotel Indigo® elää naapurustolle ja designille.

Tämän hetkisestä tilanteesta johtuen Hotel Indigo Helsinki Boulevard avataan 1.4.2021 alkaen. 

 

Kysymyksiä ja vastauksia liittyen koronavirukseen COVID-19 »

Hotel Indigo Helsinki - Boulevard on ympäristöystävällinen, korkeatasoinen boutique-hotelli, jonka sisustuksessa korostuu raikas ja moderni design. Hotellin sisustukseen on haettu inspiraatiota ja vaikutteita lähiympäristöstä. Hotellissa on 120 raikasta ja modernia huonetta, joiden sisustusta uusitaan säännöllisin väliajoin. Hotellin muita palveluja ovat Ravintola Bröd Punavuori sekä Lobby Lounge ja Boardroom-kokoustila. Asiakkaiden virkistymistä varten on tarjolla Body, Mind & Soul -studio. Hotellilla on oma 35-paikkainen autotalli, jossa on myös sähköautojen latauspiste.

Hotellikiinteistö on erittäin energiatehokas ja se sai heti avausvuotenaan kansainvälisen kultatason LEED®-sertifikaatin ensimmäisenä hotellina Suomessa. LEED® on vihreän rakentamisen luokitusjärjestelmä, joka on arviointijärjestelmä ympäristöystävällisten rakennusten suunnitteluun, rakentamiseen ja käyttöön.

Projektin arkkitehtinä ja pääsuunnittelijana on toiminut Sami Horto arkkitehtitoimisto Inter-Arch Oy:stä. Hotellin rakentamisesta on vastannut NCC Oy. Kahdeksankerroksisen rakennuksen kokonaispinta-ala on 7700 neliömetriä.

Ensimmäinen Hotel Indigo avattiin Atlantassa Yhdysvalloissa vuonna 2004. Tällä hetkellä maailmalla on yli 50 Indigo-hotellia, joista kolmasosa sijaitsee Euroopassa. Lähes 50 uutta Indigo-hotellia on suunnitteilla.

Näin hotelli valmistui