Superior-huone

Tilavissa Superior-huoneissa on muhkea sänky ja ylelliset vuodevaatteet antamassa sinulle hyvät yöunet. Superior-huone jakaantuu oleskelu- ja makuutilaan huoneen keskellä olevan viihdesaarekkeen avulla.

Hotel Indigo -sängyt ovat runsaita ja räätälöityjä hotellia varten. Superior-huoneissa on joko King size -vuode tai kaksi 120 cm leveää vuodetta. Untuvilla ja höyhenillä täytetyt tyynyt sekä pehmeät, 100-prosenttisesta egyptiläisestä puuvillasta tehdyt vuodevaatteet tarjoavat nautinnollisen vuoteen nukkumiseen.

Tutustu Superior-huoneeseen virtuaalisesti

Kun kaipaat pientä kahvitaukoa, voit huoneesi Nespresso-koneella valmistaa helposti kupin vahvaa ja kermaista Espressoa tai täyteläistä ja pehmeää Lungoa. Huoneessa on myös oma tallelokero, sekä silitysvarustus. Huoneen keskellä oleva viihdesaareke tarjoaa suuren litteänäyttöisen LCD-television, jonka voit kääntää joko vuoteen tai nojatuolien suuntaan. Runsas kattaus paikallisia ja kansainvälisiä kanavia sekä Superior-huoneen hintaan sisältyvä elokuvakanava huolehtivat viihdetarjonnasta. Lisäksi voit Chromecastin avulla kytkeä henkilökohtaisen mobiililaitteesi televisioon.

Tilavasta kylpyhuoneesta löytyy virkistävä sadesuihku ja korkealuokkaisia Aveda hygieniatarvikkeita sekä pehmeä kylpytakki sekä tossut. Huonehintoihin sisältyy myös maksuton pääsy hotellin Body, Mind & Soul -studiolle.

Huonevarustelu Executive
Huonekoko 22,5-31 m2
Vuoteen leveys / cm 180 tai
kaksi x 120
Nopea, maksuton langaton netti x
Taulutelevisio 40" (yli 25 kanavaa) x
Chromecast x
Maksuton elokuvakanava x
Air Charge latausasema x
Silitysrauta ja -lauta x
Minibar x
Maksuton mineraalivesi x
Nespresso-kahvikone x
Tallelokero huoneessa x
2000W hiustenkuivain x
Kylpytakki ja tossut x
Aveda-tuotesarja kylpyhuoneessa x
Sadesuihku x