Premium-huone

Tilavissa Premium-huoneissa on muhkea sänky ja ylelliset vuodevaatteet antamassa sinulle hyvät yöunet. Premium-huone jakaantuu oleskelu- ja makuutilaan huoneen keskellä olevan viihdesaarekkeen avulla.

Hotel Indigo -sängyt ovat runsaita ja räätälöityjä hotellia varten. Premium-huoneissa on joko King size -vuode tai kaksi 120 cm leveää vuodetta. Untuvilla ja höyhenillä täytetyt tyynyt sekä pehmeät, 100-prosenttisesta egyptiläisestä puuvillasta tehdyt vuodevaatteet tarjoavat nautinnollisen vuoteen nukkumiseen.

Tutustu Premium-huoneeseen virtuaalisesti

Kun kaipaat pientä kahvitaukoa, voit huoneesi Nespresso-koneella valmistaa helposti kupin vahvaa ja kermaista Espressoa tai täyteläistä ja pehmeää Lungoa. Huoneessa on myös oma tallelokero, sekä silitysvarustus. Huoneen keskellä oleva viihdesaareke tarjoaa suuren litteänäyttöisen LCD-television, jonka voit kääntää joko vuoteen tai nojatuolien suuntaan. Runsas kattaus paikallisia ja kansainvälisiä kanavia. Lisäksi voit Chromecastin avulla kytkeä henkilökohtaisen mobiililaitteesi televisioon.

Tilavasta kylpyhuoneesta löytyy virkistävä sadesuihku ja korkealuokkaisia Biology-hygieniatarvikkeita sekä pehmeä kylpytakki sekä tossut. Huonehintoihin sisältyy myös maksuton pääsy hotellin Body, Mind & Soul -studiolle.

Huonevarustelu Executive
Huonekoko 22,5-31 m2
Vuoteen leveys / cm 180 tai
kaksi x 120
Nopea, maksuton langaton netti x
Taulutelevisio 40" (yli 25 kanavaa) x
Chromecast x
Maksuton elokuvakanava x
Air Charge latausasema x
Silitysrauta ja -lauta x
Minibar x
Maksuton mineraalivesi x
Nespresso-kahvikone x
Tallelokero huoneessa x
2000W hiustenkuivain x
Kylpytakki ja tossut x
Biology-tuotesarja kylpyhuoneessa x
Sadesuihku x