Muut palvelut

Hotel Indigo -hotellit ovat tunnettuja boutique-tyylistään, jota täydentävät henkilökohtainen palvelu ja ehtymätön kyky innostaa asiakkaita paikallisen persoonallisuuden avulla. Näemme mielellämme vaivaa, jotta naapurustoomme tutustuminen ja siitä nauttiminen olisi vaivatonta.

Avoimet ja kutsuvat yleiset tilat
Mukavat istuinryhmät yleisissä tiloissa houkuttelevat ihailemaan paikallisuudesta inspiraatiota imeviä mural-seinäkuvia, taideteoksia sekä muuta sisustusta.

Ravintola ja baari
Hotellin katutasossa toimii Ravintola Bröd Punavuori. Hotellin ravintola ja baari keskittyvät laadukkaaseen, paikallisesti tuotettuun ruokaan ja juomaan. Saatavilla on aamiaista, lounasta ja illallista sekä huonepalvelu.

24-h Business-palvelut
Hotellin asiakkaille tarjoamme nopean, maksuttoman 1 gigan netin hotellihuoneissa ja kaikkialla hotellissa. Tarjolla on myös vahvempi yhteys pientä maksua vastaan. Hotellin aulasta löytyy Business Center, jossa on mahdollista käyttää kahta tietokonetta, tulostaa tai faxata dokumentteja läpi vuorokauden.

Inspiroiva kokoustila
Hotellin Boardroom-kokoustila soveltuu aina 8 henkilön tapaamisiin. Kokoustilassa on perinteisten istuimien tilalle valittavissa Active Sitting -pallo, joka tekee istumisesta lihaksia aktivoivaa vahvistaen mm. selän lihaksistoa sekä auttaen vetreytymään ja ideoimaan uutta.

Lainaa polkupyörä

Autotallissamme on Pelago-polkupyöriä, joita vieraamme voivat lainata. Kysy tarkemmin hotellin vastaanotosta.

Paikoitus
Hotellilla on oma 35-paikkainen autotalli, johon ajetaan kulkemalla rakennuksen edustalla olevasta ajoportista sisäpihalle. Autotallista on suora hissiyhteys hotellin vastaanottoon. Tallissa on myös kaksi latauspistoketta sähköautoille. Paikoitus tallissa on maksullista, hinta 36,- / yö.