IHG Business Rewards

IHG Business Rewards on tapamme kiittää yhteistyöstä kanssamme.

IHG Business Rewards on käynnistynyt

Olitpa sitten urheiluseuran johtaja varaamassa joukkuemajoitusta tai ammattimainen kokousjärjestäjä järjestämässä kansainvälistä kokousta, haluamme palkita sinut IHG®-konsernin hotelleihin tekemistäsi varauksista. Voit saada jokaisesta IHG®-konserniin kuuluvassa hotellissa varaamastasi hotellihuoneesta, kokouksesta tai järjestämästäsi tapahtumasta pisteitä IHG® Business Rewards -ohjelman kautta.

Ansaitse vaivatta pisteitä

IHG® Business Rewards tarjoaa pisteitä yrityksesi tai seurasi jäsenille tekemistäsi varauksista. Mikään varaus ei ole liian pieni* eikä pisteiden ansainnalle ole vähimmäiskynnystä. Voit siis tulla palkituksi jokaisesta tekemästäsi varauksesta IHG®-konserniin kuuluvissa hotelleissa, oli sitten kyse yhden yön hotellimajoituksesta tai suurtenkin kokousten varauksesta. Uskomme kaikkien varaustarpeidesi olevan tärkeitä, joten palkitsemme sinut niiden koosta huolimatta.

Näin järjestelmä toimii

  • Ansaitset 3 pistettä jokaista dollaria kohti, hyväksytyistä huone-, kokous- tai tapahtumavarauksista.
  • Saat käyttöösi vain jäsenille suunnattuja tarjouksia.
  • Jäsenenä olet automaattisesti myös IHG® Rewards Club -jäsen. Kyseessä on hotellialan ensimmäinen ja suurin asiakas-asiakasohjelma. Sinulla on yksi ja sama jäsennumero molempiin ohjelmiin ja kaikki pisteesi näkyvät yhdessä paikassa.
  • Palkitsemme sinua varauksistasi sekä yöpymisistäsi. Ansaitset pisteitä, kun varaat huoneita tai kokouksia muiden puolesta (IHG® Business Rewards) tai henkilökohtaisista yöpymisistäsi (IHG® Rewards Club).
  • Tarjolla on maailmanlaajuinen verkosto ohjelmaan osallistuvia IHG® hotelleja.

Kiinnostuitko, lue lisää