Kesän hotelliyöt jopa -30 %

Kesä on kaupunkilomien kulta-aikaa! Lähde viettämään kesälomaa Helsinkiin heinäkuussa, jolloin kaupunki näyttää parastaan. Nauti auringon säteistä sekä kaupungin runsaasta kulttuuritarjonnasta.

Kesäinen irtiotto jopa 30 % alennuksella

  • lomayö -30 %  päivän normaalista majoitushinnasta

Tarjoushinnat voimassa:

Tarjoushinnat ovat voimassa hotellissa joka päivä 1.7.–31.7.2018. Standard ja Superior huoneluokissa. 

Varaukset tulee tehdä viimeistään viisi (5) päivää ennen saapumista. Varaus maksetaan kokonaisuudessaan varausvaiheessa. Varaukset netistä tunnuksella EXTRA30. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita on saatavilla rajoitetusti. 

Majoitus alk. 112 € / kahden hengen huone

Varaa tästä

Huonehintamme sisältävät 1 yön majoituksen, herkullisen buffet-aamiaisen sekä Body, Mind & Soul -studion käytön.

Tarjousehdot

Tarjoushinta vaihtelee päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Varaukset tulee tehdä viimeistään viisi (5) päivää ennen saapumista. Varaus maksetaan kokonaisuudessaan varausvaiheessa. Kaikki ennakkohinnalla tehdyt varaukset ovat lopullisia ja edellyttävät täyttä ennakkomaksua varauksen yhteydessä. Maksua ei palauteta peruutuksen sattuessa. Varausta ei voi muuttaa, kun se on vahvistettu. Varauksen yhteydessä annettua luottokorttia veloitetaan varauksen ja tulopäivänä välillä kokonaissumman verran, riippumatta siitä, käytetäänkö varaus. Varaukset netistä tunnuksella EXTRA30. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita on saatavilla rajoitetusti. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Alennus 30 % lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta.