Aika kokoontua ja inspiroitua | Kokouskampanja

Kokousten tavat saattavat muuttua, mutta kohtaamisten tarve ei. Meillä järjestät onnistuneen kokouksen tai hybriditapahtuman helposti ja laadukkaasti inspiroivien tarjoilujen kera – turvallisuusasiat huomioimme Meet with Confidence -lupauksen mukaisesti. Varaa tulevat tilaisuudet 26.2. mennessä ja hyödynnä kokoustarjous sekä varaajan etu! 

Olisiko nyt sopiva hetki varata kevään ja alkukesän kokoukset? Kokousvieraidemme turvallisuus on meille erityisen tärkeää ja Meet with Confidence -lupauksemme antaa osallistujille mielenrauhaa. Varaa nyt alkuvuoden tilaisuudet joustavasti. Saat alennuksen kokouspaketeista ja lisäksi voit saada varaajaetuna majoituslahjakortteja*. 

Hyödynnä kokoustarjous ja varaajan etu

Kun pidät kokouksen tai muun tilaisuuden 30.6.2021 mennessä, ja varaat sen 26.2.2021 mennessä, voit hyödyntää kaikki seuraavat edut:

 • 10 % alennuksen kaikista kokouspaketeista  
 • majoituslahjakortit varaajalle tilaisuuden arvon mukaan*:
  » yli 3000 € tilaisuudesta yksi majoituslahjakortti
  » yli 6000 € tilaisuudesta kaksi majoituslahjakorttia
  » yli 9000 € tilaisuudesta kolme majoituslahjakorttia

Varaukset

Varaa tai pyydä tarjous 26.2.2021 mennessä:
puh. 0300 870 887 (0,65,-/min + pvm/mpm) tai e-mail: sales@hotelindigohelsinki.fi.

Katso tästä muut kampanjassa mukana olevat hotellit.

Kokoustarjouksen säännöt ja ehdot

 • Tarjous koskee vain uusia varauksia.
 • 10 % alennus kaikista kokouspaketeista*. Kokoussopimusasiakkaille lisäalennus on 5 %. Lisäalennus ei koske kiinteitä kokoussopimushintoja. 
 • Etu on voimassa vain varattaessa suoraan Hotel Indigo Suomi tai Scandic Hotels Oy:n myynnistä. Etu ei koske komissiollisia varauksia.
 • *Lahjakorttien määrä perustuu tilauksen arvoon, johon lasketaan mukaan kaikki hotellin tarjoamat kokoukseen liittyvät tuotteet ja palvelut, kuten majoitus, kokouspaketit, tilavuokrat sekä ruoka ja juoma (ei koske pelkkiä majoitusvarauksia). Lahjakortin postitamme sinulle tilaisuuden toteutumisen jälkeen. Enintään 3 lahjakorttia per varaus. Lahjakortti on voimassa vuoden myöntämispäivämäärästä sen hotelliketjun hotelleissa, jota varaus koskee. Se oikeuttaa yhden yön yöpymiseen kahdelle viikonloppuna, kahden hengen huoneessa.

*Tarjous ei ole voimassa Holiday Inn Helsinki - Expo -hotellissa eikä Scandic Paasi -hotellissa.