Kokoustila

Hotel Indigo Helsinki - Boulevard tarjoaa inspiroivan Boardroom-kokoustilan, joka sopii jopa kahdeksan henkilön tapaamisiin.

Kokoonnutaan taas yhteen – ihan kasvotusten! 

Kokouksia, palavereja ja tapaamisia, miten erilaisia niitä onkaan. Mutta yhteistä niille on, että aitoja ihmisten välisiä kohtaamisia on odotettu! Päivän päälle on myös mukava viihtyä yhdessä ja herkutella valmiiksi katetun pöydän äärellä.

Ispiroiva Boardroom-kokoustilamme

Kokoustila sijaitsee hotellin -2 kerroksessa ja on kooltaan 19 neliötä. Esitykset näytät 42" teräväpiirtotelevision kautta. Lisävirkeyttä ryhmään saat valitsemalla istuimiksi Active Sitting -pallotuolit, joiden avulla passiivinen istuminen muuttuu kertaheitolla aktiiviseksi ja siten edistää koko kehon hyvinvointia. Suosittelemme käyttämään pallotuoleja enintään puolen päivän ajan. 

Aamu-, iltapäivä- tai iltakokous 

Varaa kokoustila puoleksi päiväksi tai muutamaksi tunniksi ja tilaa mieleiset tarjoilut kokoustilaan. Kokouksen voi myös aloittaa nauttimalla ensin hotellin houkuttelevan buffet-aamiaisen tai jatkaa palaveria lounaalla tai illallisella. Ota yhteyttä ja varataan sopiva ajankohta ryhmällenne.

Tutustu kokoustilaamme virtuaalisesti »

Tiedustelut ja varaukset 

Tiedustelut ja varaukset puh. 0300 870 887 (0,65,-/min + pvm/mpm) tai sales@hotelindigohelsinki.fi.