Kokoustila

Hotel Indigo Helsinki - Boulevard tarjoaa inspiroivan Boardroom-kokoustilan, joka sopii jopa kahdeksan henkilön tapaamisiin.

Kokoonnutaan taas yhteen – ihan kasvotusten! 

Kokouksia, palavereja ja tapaamisia, miten erilaisia niitä onkaan. Mutta yhteistä niille on, että aitoja ihmisten välisiä kohtaamisia on odotettu! Päivän päälle on myös mukava viihtyä yhdessä ja herkutella valmiiksi katetun pöydän äärellä.

Ispiroiva Boardroom-kokoustilamme

Kokoustila sijaitsee hotellin -2 kerroksessa ja on kooltaan 19 neliötä. Esitykset näytät 42" teräväpiirtotelevision kautta. Lisävirkeyttä ryhmään saat valitsemalla istuimiksi Active Sitting -pallotuolit, joiden avulla passiivinen istuminen muuttuu kertaheitolla aktiiviseksi ja siten edistää koko kehon hyvinvointia. Suosittelemme käyttämään pallotuoleja enintään puolen päivän ajan. Kaikkiin hintoihin sisältyy kokousvesi ja kahvi ja haudutettu tee.

Tutustu kokoustilaamme virtuaalisesti »

Tiedustelut ja varaukset 

Tiedustelut ja varaukset puh. 0300 870 887 (0,65,-/min + pvm/mpm) tai sales@hotelindigohelsinki.fi.

Kokouspäivä

Kerää ryhmä yhteen ja pidä tehokas kokouspäivä. Valitse tarjolla olevista kokouspaketeista ryhmällenne sopiva. Kokouspakettiin sisältyvät aina tilavuokra, kokoustekniikka ja kokoustarjoilut. 

Stylish -kokouspaketti

  • Brödin aamiainen – tarjoillaan ravintolasalissa arkisin klo 06.30–10.00 (arvo 26,-/hlö)           
  • Brödin Businesslounas, kolme ruokalajia – tarjoillaan lautasannoksina pöytään arkisin klo 11.00–13.30
  • Kahvi ja tee & päivän leivos

Hinta alk. 68 € / henkilö 

Kokouspakettiin sisältyvät: tilavuokra, kokoustekniikka ja kokoustarjoilut. 

Casual -kokouspaketti

  • Brödin aamiainen – tarjoillaan ravintolasalissa arkisin klo 06.30–10.00 (arvo 25,-/hlö)           
  • Brödin lounas – salaatti- ja leipäbuffet sekä päivän keitto, päivän kala-, liha- tai kasvis/pasta-annos  – tarjoillaan lautasannokisna pöytään arkisin klo 11.00–13.30 sekä jälkiruoka ja kahvi noutopöydästä
  • Kahvi ja tee & päivän leivos

Hinta alk. 58 € / henkilö

Kokouspakettiin sisältyvät: tilavuokra, kokoustekniikka ja kokoustarjoilut. 

Aamu-, iltapäivä- tai iltakokous – kokoustila ilman kokouspakettia

Varaa kokoustila puoleksi päiväksi tai muutamaksi tunniksi ja tilaa mieleiset tarjoilut kokoustilaan. Kokouksen voi myös aloittaa nauttimalla ensin hotellin houkuttelevan buffet-aamiaisen tai jatkaa palaveria lounaalla tai illallisella. Ota yhteyttä ja varataan sopiva ajankohta ryhmällenne.