Lahjakortit

Lahjakortti on aineeton elämyslahja pienessä paketissa, joka ilahduttaa saajaansa varmasti. Voit nyt ostaa Hotel Indigo lahjakortit kätevästi netissä!

OSTA Hotel Indigo -LAHJAKORTTI VAIVATTOMASTI

ANNA LAHJAKSI YLELLINEN ELÄMYS

Anna lahjaksi hyvää mieltä ja hemmottelua! Olit sitten hakemassa suurenmoista elämyslahjaa, ylellistä merkkipäivälahjaa tai haluat palkita ja huomioida yrityksesi henkilökuntaa, lahjakortti on aina nappivalinta. Loistava lahja myös hänelle jolla jo ehkä on kaikkea!

HOTELLILAHJAKORTIT

Standard-huone lahjakortti 120 €

Superior-huone lahjakortti 160 €

Lahjakortti sisältää yhden yön majoituksen kahdelle, monipuolisen buffetaamiaisen sekä hotellisaunan ja kuntosalin käytön Hotel Indigo Helsinki - Boulevard -hotellissa.
Majoituslahjakorttimme ovat voimassa 12 kuukautta.

Osta majoituslahjakortti

ARVOLAHJAKORTTI

Lahjakorttikaupastamme voit ostaa myös arvolahjakortteja haluamallesi rahasummalle alk. 20 €. Arvolahjakortti käy maksuksi Hotel Indigo Helsinki - Boulevard -hotellissa sekä sen ravintolassa.

RAVINTOLALAHJAKORTTI

Lahjakorttikaupastamme voit ostaa myös valmiita lahjakortteja ravintolamenuille tai aamiaiselle. Ravintolalahjakortti käy maksuksi Hotel Indigo Helsinki - Boulevard -hotellin ravintolassa.

Osta ravintolalahjakortti

VARAA LAHJAKORTTIMAJOITUS

Lahjakorttivarauksen voit tehdä lahjakortissa mainitun ohjeen mukaisesti. Huomioithan, että lahjakortilla maksettuja huoneita on saatavilla rajoitetusti. Varsinkin tapahtumien aikaan hotellit ovat usein hyvin kysyttyjä ja saatavuus on rajoitettua.

Lahjakorttien myyntiehdot

Mikäli lahjakortteihin liittyen herää kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä hotelliimme puh. 09 4784 0000 tai hotelliemme yhteiseen asiakaspalveluun: 0300 870 886 (0,65 €/min + pvm/mpm) tai giftvoucher.finland@scandichotels.com