Osta ennakkoon edullisemmin

Varaa hotellihuone ennakko-ostona edullisesti Hotel Indigo -hotelliin Helsinkiin. Varaamalla ajoissa säästät jopa 20 %!

Ennakkomaksulliset hinnat ovat väliaikaisesti pois saatavuudesta.

Onko Helsinki seuraavaan lomamatkasi kohde tai mietitkö ehkä tulevia työmatkoja? Matkan suunnittelu etukäteen kannattaa. Saadaksesi ennakko-ostoalennuksen, varaa seuraava majoituksesi Hotel Indigo Helsinki - Boulevardiin viimeistään 5 vuorokautta ennen saapumista. 

Ennakko-ostohinta

Aamiaisella vai ilman?

Kun teet varauksen, voit valita huonehinnan joko runsaalla aamiaisella tai pelkällä majoituksella. Suosittelemme varaamaan aamiaisen ennakkoon huoneen varauksen yhteydessä, saat sen silloin edullisemmin kuin hotellista paikan päällä ostettuna.

Huonehinta sisältää aina majoituksen lisäksi Body, Mind & Soul -studion käytön.

Varaa tästä

Muistathan tarkistaa varausehdot ennen varauksen vahvistamista. Katso tästä tarkemmat varausohjeet.

Ehdot ja säännöt

Ennakko-oston alennuksen suuruus vaihtelee hotelleittain ja ajankohdan mukaan 10–20 % välillä. Alennus lasketaan päivän hinnasta ja huoneita on tarjolla rajallinen määrä. Kaikki ennakkohinnalla tehdyt varaukset ovat lopullisia ja edellyttävät täyttä ennakkomaksua varauksen yhteydessä. Maksua ei palauteta peruutuksen sattuessa. Varausta ei voi muuttaa, kun se on vahvistettu. Varauksen yhteydessä annettua luottokorttia veloitetaan varauksen ja tulopäivänä välillä kokonaissumman verran, riippumatta siitä, käytetäänkö varaus. Sinun on vahvistettava varausta tehdessäsi, että olet lukenut ennakko-osto-ohjelman ehdot ja säännöt sekä peruutusehdot. Ohjelman ehdot ja mukana olevat hotellit voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.