Ostoksilla Bulevardilla

Bulevardi tarkoittaa puistokatua, jossa on keskimmäisenä ajoradat, joiden reunoilla on puurivi, ja reunimmaisina kevyen liikenteen väylät. Täällä jos missä on shoppailijan mukava vaellella tutkimassa pieniä putiikkeja ja gallerioita. Bulevardin ympäristössä voit tehdä uniikkeja löytöjä, joita ei suurista kauppakeskuksista saa.

Korkealaatuisten herrasmiesvaatteiden liike

Korkealaatuisten herrasmiesvaatteiden liike

Fere on Helsingin Bulevardilla sijaitseva korkealaatuisiin herrasmiesten vaatteisiin ja asusteisiin erikoistunut täyden palvelun liike. Mittatilauspalvelun lisäksi liikkeen valikoimiin kuuluu pukeutumisen huippumerkkejä Italiasta ja Britanniasta. Tarjolla on asukokonaisuuksia, persoonallisia yksityiskohtia unohtamatta. Lisäksi löydät kattavan valikoiman Brionin valmisvaatteita ainoana liikkeenä Skandinaviassa. Myös Hackettin tuotteet löydät vain Ferestä.

Bulevardi 3, www.fere.fi

 

 

 

T'UOMO Menswear

Bulevardin ensimmäisestä korttelista on tullut samalla yksi Helsingin paras miestenvaateliikkeiden keskittymä. T’UOMO Menswear, Solo Xtra, Fere sekä Hugo Boss sijaitsevat katse-etäisyydellä toisistaan.T'Uomo Menswear on vaate- ja kenkäliike miehille osoitteessa Bulevardi 1. Liikkeen konseptina on business- ja street-pukeutuminen: puvut, paidat ja solmiot skarppiin pukeutumiseen sekä rennot takit, hupparit, chinot ja farkut vapaa-aikaan. Merkkeinä liikkeestä löytyvät mm. Lagerfeld, Nino Danieli, Cerruti 1881, J.Lindeberg, Reign Italia, Jaggy, Tramarossa, Mason's...

Bulevardi 1, www.tuomomenswear.fi

Bulevardin muotiparatiisi naisille ja lapsille

Naisellisia ja huolella valittuja vaatteita

SOFiNAH-liikkeen valikoima koostuu laadukkaista, naisellisista ja huolella valituista vaatteista ja asusteista, keskittyen eettisiin ja ekologisiin merkkeihin. Valikoimaan kuuluvat muun muassa Zoe Karssen, AIAYU, Karen Walker eyewear, Dogeared jewelry ja Laboratorio olfattivo perfumes.

Uudenmaankatu 17, www.sofinah.fi

Lastenvaatteita Bulevardilla.

Lastenpuoti Le Bunuell on Helsingin keskustassa sijaitseva lasten merkkivaatemyymälä. Myymälän lastenvaatteet ovat erittäin laadukkaita ja ovat myöskin viimeistä trendiä. Valikoimasta löytyvät lastenvaatteet niin jokapäiväiseen käyttöön kuin myöskin juhlatilaisuuksiin. Myymme lastenvaatteita vauvan vaatteista aina 16 ikävuoteen asti.

Bulevardi 5, www.lebunuell.fi

Uusi kotisi sisustus Bulevardilla

Day-Shop on tulvillaan persoonallisia tuotteita

Day-sisustusliike sijaitsee hauskasti nostalgisen ja hienostuneen Bulevardin sekä pirteän ja vilkkaan shoppailukatu Fredan kulmassa. Näyteikkunoita liikkeellä on kummallekin kadulle yhteensä jopa yhdeksän ja ne ovat tulvillaan tuotteita joista Day tunnetaan. Day on palvellut shoppailijoita ja sisustajia tällä paikalla omalla persoonallisella tyylillään jo noin 18 vuotta. Perustajapariskunta Nina Rantanen ja  Pasi Sivonen tuovat uusia tuulia suomalaisille kuluttajille.

Aina on myyty ajan hengen mukaisia tuotteita; alkuun oli mm puhallettavia huonekaluja ja sohvia – kirkkaanvärisiä tai läpinäkyviä – ne olivat muutaman vuoden varsinainen hitti ja niitä tultiin ostamaan Day:stä jopa eri puolilta Suomea. Helmiverhot, discopallot, englantilaiset Mathmoksen alkuperäiset laavalamput, joita myytiin valtavat määrät, kuuluivat tuohon samaan aikakauteen.

Bulevardi 11, www.dayshop.fi

Kauniste-kankaita nuorilta suunnittelijoilta

Olemme avanneet kaupan Helsingin design korttelien alueelle, osoitteeseen Uudenmaankatu 27. Tuotteiden ja kankaiden lisäksi kaupassa esitellään myös suunnittelijoidemme töitä. Kauniste perustettiin kesällä 2008 Helsingin Vallilassa. Halusimme yhdistää nuorten suunnittelijoiden ja käsityöläisten taidot, ja luoda raikkaita kuoseja perinteisellä silkkipainomenetelmällä. Työskentelemme luodaksemme tuotteita, joita voidaan käyttää ja vaalia vuosikymmentenkin kuluttua.

Tuotteemme painetaan vesiohenteisilla, liuotteettomilla väreillä. Vältämme turhaa veden tuhlausta tuotannossa. Käytämme puuvilla-pellavaa, sillä pellava tuo kankaisiin kestävyyttä ja se kuivaa ja kuivuu hyvin. Pellavan tuotannossa syntyy hyvin vähän ylijäämä jätteitä, ja kuidun ominaisuudet vain paranevat ajan myötä.

Fredrikinkatu 24, www.kauniste.com

Kantakaupungin pyöräkauppa

Omien pyörien tuunailu vaihtui Pelagoon

Käy kurkkaamassa veljesten Timo ja Mikko Hyppösen Pelago Bicycles liikettä hotellimme lähellä. Pelagot ovat luotettavia pyöriä jokapäiväiseen käyttöön, kaupunkipyöräilyyn ja retkeilyyn. Liike sijaitsee Kalevankadulla, missä koko pyörämallisto on nähtävissä ja koeajettavissa. Hyppöset halusivat tehdä Pelagoista yksinkertaisia ja laadukkaita pyöriä arkikäyttöön. Yhtiön logossa komeilevat antiikin Roomassa eläneen arkkitehdin Vitruviuksen päämäärät firmitas,utilitas, venustas – kestävyys, käyttökelpoisuus, kauneus.

Kalevankatu 32, www.pelagobicycles.com

Suomen Urheiluaitta tarjoaa laadukkaita tuotemerkkejä

Suomen Urheiluaitta on Helsingin Annankadulla sijaitseva pitkän elinkaaren omaava kivijalkaliike, joka toimii laadukkaiden polkupyörien ja tarvikkeiden vähittäismyyjänä ja maahantuojana. Yrityksen toiminta-ajatuksena on tarjota monipuolinen valikoima laadukkaita pyöräilytuotteita, sekä luotettavia huolto- ja korjauspalveluita. Liikkeen laaja valikoima sisältää tunnettuja tuotemerkkejä.

Annankatu 22, www.suomenurheiluaitta.fi

Designvaatteita naisille

Uuden aallon vaatesuunnittelua

Keväästä 2000 asti Liike on toiminut suomalaisen uuden aallon vaatesuunnittelun näyteikkunana. Liikkeessä mallistot esitellään juuri sellaisina kokonaisuuksina, kuin suunnittelija on ne halunnut näyttää. Liike tarjoaa ainutkertaisen tilaisuuden asiakkaalle ja suunnittelijalle kohdata kasvokkain, sillä käydessäsi Liikkeessä tapaat usein itse suunnittelijan. Tällä hetkellä ovat mukana mm. vainio.seitsonen, Tikit, Jaana Haaksiluoto, Tyra Therman ja Nomen Nescio. Asusteita, kenkiä ja kaikenlaista muuta mielenkiintoista vaihtuvilta suunnittelijoilta.

Fredrikinkatu 24, www.liike-shop.com

Uskomme designiin

Asuna on moderni designvaateliike naisille. Vahvat suomalaissuunnittelijat yhdessä kansainvälisten merkkien (mm. Marithe & Franqois Girbaud, Comme des Garcons, Mary Katrantzou, Y-3 Yohji Yamamoto, SLVR, Rick Owens) kanssa tekevät Asunan mallistoista kiinnostavia ja vaikuttavia.

Fredrikinkatu 24, www.asuna.fi

Luonnonmateriaaleja ja ekologista kulttuuria

Nudge on iloinen ja eettinen tavaratalo Helsingin keskustassa

Nudge on myymälä ja showroom ekologisesti ja eettisesti tuotetuille tuotteille. Nudge on myös tila palveluille, jotka tukevat ekologista kulttuuria. Nudgesta löydät aikuisten vaatteet ja asusteet, luomupuuvillaiset lastenvaatteet, luonnonkosmetiikkaa, sisustus- ja lahjatavaroita sekä leluja. Nudgen valikoimiin kuuluu myös biosertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Nudgessa toimii myös Ravintola Rulla, joka tarjoilee tuoreita rullia, uusia keittoja ja omaa erinomaisen viinilistan.

Yrjönkatu 30, www.nudge.fi/
 

Luonnonmateriaalit ovat sydämenasia

Snurre, luonnonlankojen lankakauppa, perustettiin 2011. Puhtaat luonnonlangat ja luonnonmateriaalit ovat sydämenasia. Niin ja luonnollisesti ne värit: väreissä pitää olla mistä valita. Harmaan sävyt pipossa onnistuvat aina, mutta välillä iloinen aniliini vetää suupielet korviin. Puhtaat luonnonlangat ja luonnonmateriaalit ovat sydämenasia. Niin ja luonnollisesti ne värit: myös väriä pitää olla! Itsetekemisellä ei ole rajoja - tule puotiin miettimään, mitä haluaisit tehdä seuraavaksi.

Hietalahdenkatu 6 A 1, www.snurre.fi