Päivän paras hinta

Hotel Indigon verkkosivuilta varaat aina parhaan mahdollisen netissä saatavilla olevan hinnan. Saat meiltä Best Price Guarantee -takuun, et koskaan maksa varausmaksua ja voit olla rauhassa tietäen, että henkilökohtaiset tietosi ovat turvassa.

Varaa hotelli silloin kun se sinulle parhaiten sopii – avoinna 24/7 

Helsinki on loistava lomakohde – näkemistä ja inspiraatiota löytyy niin perheille kuin pariskunnille, ja hotellikin sijaitsee keskellä naapuruston kuhinaa. Tervetuloa Hotel Indigo -hotelliin!

Päivän hinta

Päivän hinta on joustava vaihtoehto ja tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden muuttaa majoituksen ajankohtaa tai peruuttaa yöpymisen veloituksetta, kun ne on tehty tulopäivää edeltävänä päivänä klo 16.00 mennessä

Aamiaisella vai ilman?

Kun teet varauksen, voit valita huonehinnan joko runsaalla aamiaisella tai pelkällä majoituksella. Suosittelemme varaamaan aamiaisen ennakkoon huoneen varauksen yhteydessä, saat sen silloin edullisemmin kuin hotellista paikan päällä ostettuna

Huonehinta sisältää aina Body, Mind & Soul -studion käytön.

Varaa tästä

Muistathan tarkistaa varausehdot ennen varauksen vahvistamista. Katso tästä tarkemmat varausohjeet.

Best Price Guarantee

Best Price Guarantee on IHG:n lupaus siitä, että varaat parhaat hinnat hotelleihimme, kun varaat suoraan IHG:n verkkosivujen kautta. Jos edullisempi julkinen hinta on saatavilla muualla, IHG antaa saman hinnan sekä tarjoaa viisinkertaiset IHG Rewards Club -pisteet hyvitykseksi (menettelyssä noudatetaan Best Price Guarantee -lupauksen sääntöjä).  Lue lisää parhaan hinnan takuusta.