Ravintolaelämä

Kun nälkä yllättää, löydät Bulevardilta hotellimme ravintoloiden lisäksi Helsingin kahviloiden, baarien ja ravintoloiden parhaimmistoa.

Perinteikäs Cafe Ekberg

Ekberg Helsingin Bulevardilla tarjoaa aitoja makuja, tyyliä ja tunnelmaa kaikenikäisille herkkusuille

Ekberg perustettiin 1850-luvun Helsingissä ja omaa aivan erityisen aseman suomalaisessa kahvila- ja leipomokulttuurissa. Tänään toimimme kahvilana, konditoriana ja leipomona, ja lisäksi tarjoamme pitopalvelun sekä juhlatilan tilaisuuksia varten. Helsingin kahvilaklassikkona arvostamme Ekbergin suvun yrittäjähenkisyyttä ja vankkaa osaamista. Olemme iloisia maineikkaista konditoriatuotteistamme, kuten napoleonleivoksesta ja samppanjakorkista, joilla on pitkät perinteet. Seuraamme myös aikaamme ja haemme uusia vaikutteita maailmalta. Näin tuomme vaihtelua valikoimiimme ja kehitämme toimintaamme.

Perinteitä ja uutta ammattitaitoisella palvelulla

Hennoista pikkuleivistä mehukkaaseen samppanjakorkkiin – Ekbergillä leivos on taidetta, käsityötä ja jaloa nautintoa. Leipämyymälämme tarjoaa maanantaista lauantaihin hyllyntäydeltä aamulla leivottua leipää. Valikoimassamme on toistakymmentä lajia, sekä vaaleita että tummia leipiä, parasta leipäperinnettä monesta ilmansuunnasta. Take-away-annoksina valmistamme raikkaita salaatteja ja täytettyjä leipiä. Otamme myös vastaan tilauksia. Piipahtaa saa toki myös pelkän pullantuoksun takia.

Bulevardi 9, www.cafeekberg.fi

Suussa sulavia herkkuja

Mira Joutsen ja Sami Granroth perustivat Kakkugallerian vuonna 1999

Kakkugalleriassa on valmistettu jo vuodesta 1999 Suomen herkullisimmat ja kauneimmat kakut sekä leivokset. Valikoimasta löytyy jokaiseen makuun sopivia tuotteita. Suosikkituotteet pysyvät aina listoilla ja lisäksi tarjolla on kuhunkin vuodenaikaan sopivia, kausittain vaihtuvia tuotteita. Kakkugalleria on kahvila ja konditoria, joka tarjoaa korkealaatuisia käsintehtyjä kakkuja, leivoksia, tryffeleitä ja paljon muita herkkuja.

Bulevardi 34, www.kakkugalleria.com

Luksustason konditoriatuotteita

Kulissien takana aherramme ammattitaitoisen ja erittäin motivoituneen kondiittorijoukkueemme voimin. Koska oikotietä onneen ei ole, työskentelemme erittäin kurinalaisesti ja hiomme reseptejämme niin kauan kunnes ne ovat juuri niin suussa sulavia kuin pitääkin! Tahdomme tarjota asiakkaillemme vain parasta: makuelämyksiä, jotka todella pysäyttävät. Herkkuhetkiä, jotka tuovat arkeen ansaitsemanne hemmottelun ja tauon, tai tekevät juhlistanne unohtumattomia!

 

Eksoottisia baareja

Aloha! Kokomo Tikibar & Room on Suomen ensimmäinen Tiki-ravintola

Tiki ajatus perustuu rentoon elämiseen ja nauttimiseen. Kokomo sijaitsee vilkkaalla Uudenmaankadulla heti keskustan lähettyvillä. Kokomo on ravintola, cocktailbaari ja clubi. Kokomon sisutus on tunnelmallista ja Tiki tyyliä. Kokomossa voit nauttia runsaasta ja monipuolisesta lounaasta arkisin klo 11-14. Iltaisin ravintola tarjoaa eksoottista ja herkullista à la Carte listaa. Listalla on otettu vaikutteita Aasian ja Hawaijin mauista. Ravintolan lisäksi palvelee Cocktail baari josta saa koko aukioloajan erittäin monipuolisia ja näyttäviä cocktaileja. Viikonloppuisin Kokomo muuntautuu yön sykkeessä clubiksi joka on auki 04 asti.

Uudenmaankatu 16-20, www.kokomo.fi

Bar Loose on kohtaamispaikka

Iltapäivällä se on viihtyisä lounge alan harrastajille, illalla laadukas keikkapaikka ja puolenyön jälkeen ravintolasta kuoriutuu kuuma jatkoklubi ja tanssinnälkäisille alakerrassa on tarjolla suosittu rockhenkinen yökerho. Helsingin rock-baarien aateliin kuuluva Bar Loose sijaitsee aivan ydinkeskustan tuntumassa Annankadulla. Punaisella, kullalla, tapeteilla, valokuva- juliste- ja flyeri-harvinaisuuksilla sisustettu ravintola tarjoaa asiakkailleen rennon ja tyylikkään olohuoneen, jossa pääsee kuulemaan hienoa alternative-musiikkia. Tarjolla on harvinaisuuksia, omituisuuksia ja hittejä 60-luvun soulista tämän päivän rokkiin.

Annankatu 21, www.barloose.com