Ravintola Bröd Punavuori

Hotellin ravintola ja baari keskittyvät laadukkaaseen, paikallisesti tuotettuun ruokaan ja juomaan. Saatavilla on aamiaista ja illallista sekä huonepalvelu.

Ravintola Bröd Punavuori on urbaani skandinaaviseen keittiöön pohjautuva ravintola, joka palvelee aamusta iltaan. Ravintolan tilat jakautuvat vapaampaan olohuonemaiseen alueeseen, joka kytkeytyy baarin välityksellä varsinaiseen ruokailutilaan. Bröd on rouheita ja runsaita annoksia. Jo logosta ja nimestä voi huomata, että leipä on keskeisessä roolissa ravintolassa. Jokaiselle ruokailijalle tarjoillaan paikan päällä leivottu leipä omassa vuoassa, joka komeilee myös Brödin logossa. Bröd on Bulevardilla ja osa Punavuorta. Bröd on laadukasta ja samalla helppoa.

Bröd Punavuoren verkkosivuille tästä»

Tutustu Brödiin virtuaalisesti»

Tee pöytävaraus Brödiin

Brödin annoksissa suositaan kotimaisia makuja, sen helsinkiläistä, skandinaavista ja eurooppalaistakaan linjaa unohtamatta. Maistele herkullisia aterioita modernissa ja visuaalisesti vaikuttavassa ympäristössä, mm. palkitun Satu Maarasen teos. Suomalainen muotisuunnittelija voitti kansainvälisen Festival de Hyèresin suunnittelukilpailun pääpalkinnon vuonna 2013. Katso miten taideteos syntyi.

KORONATILANTEEN VAIKUTUKSET

Uusien viranomaismääräysten vuoksi aukioloaikoihimme on tullut muutoksia - katso lisää täältä.