Standard-huone

Nykyaikaisissa ja tyyliltään skandinaavisissa huoneissamme on raikas design ja laminaattilattiat. 
Muhkeat sängyt ja ylelliset vuodevaatteet antavat sinulle hyvät yöunet. Standard-huoneissa on kaksi erilaista mural-kuvateemaa, jotka ovat suunnitelleet nuoret ja palkitut suomalaiset graafiset suunnittelijat, Linda Linko ja Pietari Posti.

Standard-huoneissa on joko Queen size -sänky tai kaksi erillistä sänkyä, kumpikin 120 cm leveitä. Hotel Indigo sängyt ovat runsaita ja räätälöityjä hotellia varten. Sängyt tarjoavat muodon ja käytännöllisyyden täydellisen tasapainon lämpimillä ja kutsuvilla peitoilla ja pehmeillä vuodevaatteilla, jotka on tehty 100-prosenttisesta egyptiläisestä puuvillasta. Kaikki tämä yhdessä antaa poikkeuksellisen virkistävät yöunet.

Tutustu Standard-huoneeseen virtuaalisesti

Jopa Standard-huoneissamme on tasokas huonevarustelu. Huoneessa on oma tallelokero, johon mahtuu myös kannettava tietokone. Silitysvarustus varmistaa, että voit suoristaa helposti ja nopeasti matkalaukussa syntyneet pienet rypyt vaatteissa. Ja kun kaipaat lyhyttä kahvitaukoa, voit napsauttaa päälle oman Nespressosi, valita suosikkikahvikapselisi ja nauttia kupin vahvaa ja kermaista Espressoa tai täyteläistä ja pehmeää Lungoa. Tai ehkä juot mieluummin kello viiden teesi.

Litteänäyttöinen LCD-televisio, jossa on tarjolla yli 25 kanavaa sekä maksullinen elokuvakanava, tarjoaa sinulle paikallista ja kansainvälistä viihdettä. Lisäksi voit Chromecastilla striimata omia sisältöjä tv-ruudulle mobiililaitteelta ja tietokoneelta. Huonehintoihin sisältyy myös maksuton pääsy hotellin Body, Mind & Soul -studiolle. Kylpyhuoneesta löytyy virkistävä sadesuihku ja korkealuokkaisia Biology-hygieniatarvikkeita sekä pehmeä kylpytakki.

Huonevarustelu Standard
Huonekoko 15-19,5m2
Vuoteen leveys / cm 160-180 tai
kaksi x 120
Nopea, maksuton langaton netti x
Taulutelevisio 40" (yli 25 kanavaa) x
Chromecast x
Silitysrauta ja -lauta x
Minibaari x
Maksuton mineraalivesi x
Nespresso-kahvikone x
Tallelokero huoneessa x
2000W hiustenkuivain x
Kylpytakki ja tossut x
Biology-tuotesarja kylpyhuoneessa x
Sadesuihku x