Star Awards 2019

Kahdelle Suomen IHG®-hotellille palkinnot – Vuoden hotelli sekä hotelliketjunsa paras

InterContinental Hotels Group palkitsee vuosittain parhaita hotellejaan Star Awards -palkinnoin. Euroopan vuoden 2019 tulokset julkaistiin koronaepidemian vuoksi vasta äskettäin. Kaksi Suomen IHG®-hotellia sai upeat tunnustukset, Hotel Indigo Helsinki - Boulevard valittiin upscale-hotellien vuoden hotelliksi sekä oman ketjunsa parhaaksi ja Holiday Inn Helsinki - Expo ketjunsa parhaaksi.

Vuosittaisessa Star Awards -tapahtumassa InterContinental Hotels Group® (IHG) antaa tunnustusta hotellien ja tiimiläisten parhaista onnistumisista, erinomaisesta suorituskyvystä sekä panoksesta liiketoiminnalle ja paikalliselle yhteisölle. Palkinnon voittajat ovat parhaiten menestyviä IHG-hotelleja ja yksityishenkilöitä Euroopassa.

Hotel of the Year – Hotel Indigo Helsinki - Boulevard

Hotel Indigo Helsinki - Boulevard sai Hotel of the Year -palkinnon upsacale-hotellien sarjassa (Hotel Indigo®, Staybridge Suites® and voco®). Vain yksi hotelli kustakin kategoriasta voittaa tämän arvostetun palkinnon, joka antaa tunnustusta erinomaisesta onnistumisesta palvellessaan niin vieraita, omistajia, työntekijöitä kuin yhteisöään. Palkinto annetaan hotellille, joka nostaa tuotemerkkinsä eloon ja on todellinen brändinsä lähettiläs.

”Olemme aivan äärettömän ylpeitä ja onnellisia hotellin saamista kahdesta palkinnosta”, iloitsee hotellinjohtaja Saija Savela-Palovaara. ”Kun ajattelee koronan tälle vuodelle aiheuttamia haasteita, tuovat nämä valinnat Hotel of the Year- ja Heartbeat Torchbearer -palkintojen saajaksi positiivisia ajatuksia ja uskoa tulevaisuuteen koko hotellitiimillemme”, jatkaa Savela-Palovaara.

HeartBeat Torchbearer Award – Hotel Indigo Helsinki - Boulevard & Holiday Inn Helsinki - Expo

Vain yksi hotelli kustakin tuotemerkistä voittaa tämän palkinnon, joka tunnustaa parasta huippuosaamista sekä onnistumista hotellivieraiden Great Hotels® Guests Love -asiakastyytyväisyyden saavuttamisessa. HeartBeat Torchbearer -palkintojen voittajat ovat osoittaneet poikkeuksellista suorituskykyä ja saavuttaneet suurimmat parannukset HeartBeat-pisteissään ja toimivat näin ketjunsa johtotähtenä. Holiday Inn® -ketjun palkinnon voitti Holiday Inn Helsinki - Expo ja Hotel Indigo® -ketjun palkinnon sai Hotel Indigo Helsinki - Boulevard.

Palkinnon saamisen edellytyksenä on, että hotelli ylittää ketjulle määritetyt mittarit, saavuttaa parhaan kasvun Guest Love -asiakastyytyväisyyspisteissä tuotemerkissään sekä osoittaa aktiivisuutta vastaamalla asiakaspalautteisiin ja sosiaalisen median arvosteluihin.

”On todella hienoa saada tällainen tunnustus ja kärkipaikka lähes 300 Holiday Inn -hotellin joukossa Euroopassa”, riemuitsee hotellinjohtaja Patrick Mitzner. ”Hotellin upea uudistuminen ja nyt tällainen palkinto antaa koko tiimille uutta virtaa ja osoittaa, että olemme onnistuneet tekemään parhaamme ja luomaan todellisen ”True Hospitality” -ilmapiirin hotelliimme.”, jatkaa Mitzner.