Tarjoukset

 

Hotel Indigo Helsinki - Boulevard sijaitsee tyylikkäällä, 200-vuotiaalla Bulevardilla. Tyylikkään puistokadun varrella löytyy paljon mukavia ravintoloita, kahviloita, gallerioita, erikoisliikkeitä, museoita, kirpputori, kauppahalli ja Aleksanterin teatteri. Tervetuloa hotelliimme ja tutustumaan samalla naapurustoomme.

Bulevardi on osa Helsingin Designkorttelia, yhteisöä johon kuuluu 200 luovan alan liikeyritystä, mm. gallerioita, muotoilijoita ja korutaiteilijoita. Täällä on vaivatonta viettää leppoisa päivä tutkien kaikessa rauhassa lukemattomia huippusuunnittelijoiden huonekalu-, muoti- ja koruliikkeitä. Kun nälkä yllättää, on valittavissasi Helsingin kahviloiden, baarien ja ravintoloiden parhaimmistoa.

Tutustu hotellitarjouksiimme ja varaa elämyksellinen viikonloppu tai kaupunkiloma!

Varaukset

Hotellitarjouksiamme voit varata myös kansainvälisen varausjärjestelmämme kautta. Nauti kanta-asiakaseduista ja varaa ympäri vuorokauden! 
Tutustu tarkemmin varausohjeisiimme >>

Kanta-asiakkuus

Hotellimme vapaa-ajan majoituspalveluista voit hyödyntää maailman laajimman kanta-asiakas-järjestelmän, IHG Rewards -ohjelman edut. IHG Rewards on yksi maailman laajimmista ja suosituimmista kanta-asiakasjärjestelmistä. Yli 5000 InterContinental Hotels Groupin hotellia kuuluu kortin piiriin. Jäsenyys on maksuton ja liittyessään asiakas valitsee pistekeräyksen kohteen; IHG Rewards -pisteet tai valitsemansa lentoyhtiön mailit. Liity jäseneksi ja tutustu etuihin. Lue lisää IHG Rewards -ohjelmasta.

Lemmikit hotellissa

Meille Hotel Indigo Helsinki - Boulevard -hotelliin myös lemmikit ovat aina tervetulleita isäntiensä ja emäntiensä kanssa, katso lisätietoja tästä >>