Tarjoukset

 

Hotel Indigo Helsinki - Boulevard sijaitsee tyylikkäällä, 200-vuotiaalla Bulevardilla. Tyylikkään puistokadun varrella löytyy paljon mukavia ravintoloita, kahviloita, gallerioita, erikoisliikkeitä, museoita, kirpputori, kauppahalli ja Aleksanterin teatteri. Tervetuloa hotelliimme ja tutustumaan samalla naapurustoomme.

Hotellimme on väliaikaisesti suljettu. Voit tehdä varauksia meille 1.3.2021 alkaen.

Bulevardi on osa Helsingin Designkorttelia, yhteisöä johon kuuluu 200 luovan alan liikeyritystä, mm. gallerioita, muotoilijoita ja korutaiteilijoita. Täällä on vaivatonta viettää leppoisa päivä tutkien kaikessa rauhassa lukemattomia huippusuunnittelijoiden huonekalu-, muoti- ja koruliikkeitä. Kun nälkä yllättää, on valittavissasi Helsingin kahviloiden, baarien ja ravintoloiden parhaimmistoa.

Tutustu hotellitarjouksiimme ja varaa elämyksellinen viikonloppu tai kaupunkiloma!

Varaukset

Hotellitarjouksiamme voit varata myös kansainvälisen varausjärjestelmämme kautta. Nauti kanta-asiakaseduista ja varaa ympäri vuorokauden! 
Tutustu tarkemmin varausohjeisiimme >>

Kanta-asiakkuus

Hotellimme vapaa-ajan majoituspalveluista voit hyödyntää maailman laajimman kanta-asiakas-järjestelmän, IHG Rewards Club -ohjelman edut. IHG Rewards Club on yksi maailman laajimmista ja suosituimmista kanta-asiakasjärjestelmistä. Yli 5000 InterContinental Hotels Groupin hotellia kuuluu kortin piiriin. Jäsenyys on maksuton ja liittyessään asiakas valitsee pistekeräyksen kohteen; IHG Rewards Club -pisteet tai valitsemansa lentoyhtiön mailit. Liity jäseneksi ja tutustu, kuinka voit kartuttaa pisteitä, jotka eivät vanhene koskaan. Lue lisää IHG Rewards Club -ohjelmasta.

Lemmikit hotellissa

Meille myös lemmikit ovat tervetulleita isäntiensä ja emäntiensä kanssa, katso lisätietoja tästä >>