Book Now Pay Later

Missä milloin tahansa matkustatkin, voit huoletta varata huoneen yöpyessäsi Hotel Indigo -hotelleissa sekä muissa IHG-hotelliperheen paikoissa. Joustavien hintavaihtoehtojemme avulla voit suunnitella seuraavan matkasi omilla ehdoillasi.

Varaa hotelli silloin kun se sinulle parhaiten sopii - avoinna 24/7

Uusi ”Varaa nyt, maksa myöhemmin” -hintamme tarjoaa sinulle joustavuutta ja säästöä. "Book Now, Pay Later" -hinnat ovat ilman ennakkomaksua ja tarjoavat täydet muutos- ja peruutusmahdollisuudet aina yhtä päivää ennen loman alkamista. Näin voit tehdä matkasuunnitelmasi huoletta ja säästää. Voit muuttaa majoituksen ajankohtaa tai peruuttaa yöpymisen veloituksetta viimeistään tulopäivää edeltävänä päivänä  klo 16.00 mennessä.

"Book Now, Pay Later" -hinnat ovat Suomessa vähintään 8 % (maailmalla väh. 5 %) edullisempia kuin päivän hinta. Lisäksi IHG Rewards Club -jäsenenä saat vielä lisäetuna 3-7 % alennusta, jos et vielä ole jäsen voit liittyä kun teet varausta tai tästä.

Yövy Hotel Indigo Helsinki - Boulevardissa ja ihastu Helsinkiin ja naapurustoomme. Bulevardin pariisilaismainen eleganssi kahviloiden ja hienostuneiden asuinrakennusten seurassa tarjoaa ihanteellisen ympäristön koko kaupungin tutustumisretkeä varten. Bulevardi on Designkorttelin keskus, täältä löydät taiteenharrastajien paratiisin; taidegalleriat, antiikkiliikkeet, museot ja teatterit...

Tee online-varaukset tästä »