Book Now Pay Later

Missä milloin tahansa matkustatkin, voit huoletta varata huoneen yöpyessäsi Hotel Indigo -hotelleissa sekä muissa IHG-hotelliperheen paikoissa. Joustavien hintavaihtoehtojemme avulla voit suunnitella seuraavan matkasi omilla ehdoillasi.

Varaa hotelli silloin kun se sinulle parhaiten sopii - avoinna 24/7

Uusi ”Varaa nyt, maksa myöhemmin” -hintamme tarjoaa sinulle joustavuutta ja säästöä. "Book Now, Pay Later" -hinnat ovat ilman ennakkomaksua ja tarjoavat joustavat muutos- ja peruutusmahdollisuudet aina kolme päivää ennen loman alkamista. Näin voit tehdä matkasuunnitelmasi huoletta ja säästää.

Voit muuttaa majoituksen ajankohtaa tai peruuttaa yöpymisen joustavasti viimeistään 3 päivää ennen tulopäivää klo 16.00 mennessä.

"Book Now, Pay Later" -hinnat ovat jopa 20 % edullisempia kuin päivän hinta. Lisäksi IHG Rewards Club -jäsenenä saat vielä lisäetua. Jos et vielä ole jäsen voit liittyä kun teet varausta tai tästä.

Yövy Hotel Indigo Helsinki - Boulevardissa ja ihastu Helsinkiin ja naapurustoomme. Bulevardin pariisilaismainen eleganssi kahviloiden ja hienostuneiden asuinrakennusten seurassa tarjoaa ihanteellisen ympäristön koko kaupungin tutustumisretkeä varten. Bulevardi on Designkorttelin keskus, täältä löydät taiteenharrastajien paratiisin; taidegalleriat, antiikkiliikkeet, museot ja teatterit...

Tee online-varaukset tästä »

 

Huonehinnat ovat alkaen-hintoja. Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Varaa viimeistään kolme päivää ennen saapumista. Erikoishintaisia huoneita on myynnissä rajoitettu määrä. Ei voi yhdistää muihin etuihin. Huonevaraus voidaan perua kuluitta 3 päivää ennen tulopäivää klo 16.00 mennessä. Peruutus tämän jälkeen aiheuttaa yhden yön veloituksen. Peruutus tulee tehdä soittamalla hotelliin. IHG:n verkkosivujen kautta tehdyn varauksen voit perua myös netissä. Varaus tulee taata luottokortin tiedoilla. Ikäraja kuntosalille on 18 vuotta.