Get a Night On Us

Get a Night On Us - Varaa nyt talven miniloma, tai suunnittele alkuvuoden pidempi viikonloppureissu. Maksa kaksi yötä ja asu kolme! 

Varaa kesän kaupunkiloma nyt Helsinkiin tai Eurooppaan.

Asu kolme yötä Bulevardilla ja maksa vain kahdesta. Säästät siis jopa 34 % lomakustannuksista! Vietä mukava miniloma Helsingissä tai suuntaa johonkin haluamaasi kohteeseen Eurooppassa. Suunnittele reissu täksi talveksi tai jopa ensi vuoden kevääseen asti.

Tarjoushinta lasketaan päivän hinnasta (Best Flexible Rate).

Varaukset

Varaukset online-varausjärjestelmästä. Järjestelmän kieli on englanti. Siirryt automaattisesti oikealle varaussivulle klikatessasi alla olevia linkkejä. 

Varaa 30.4.2021 mennessä.
Majoitu 1.3.-31.5.2021 

Varaa tästä

 

Ensimmäinen yö on ennakkomaksu ja ei palauteta. Asiakkaat voivat muuttaa vain suorakanavien kautta tehtyjen varausten päivämääriä 48 tuntia ennen saapumista ottamalla suoraan yhteyttä hotelliin. Hintamuutokset voivat koskea uusia päivämääriä. Ennakko-oston alennuksen suuruus vaihtelee hotelleittain ja ajankohdan mukaan. Alennus lasketaan päivän hinnasta ja huoneita on tarjolla rajallinen määrä. Kaikki ennakkohinnalla tehdyt varaukset ovat lopullisia ja edellyttävät täyttä ennakkomaksua varauksen yhteydessä. Tarjoushinta kerryttää IHG Rewards Club -pisteitä.