Kevään parhaimmat lomayöt

Hiihtoloma nyt jopa 25 % alennuksella!

Varaa kevään parhaimmat lomayöt Hotel Indigo Helsinki - Boulevardiin ja nukut Helsingin upeimmalla paikalla, Bulevardin varrella. Pääkaupunkimme tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa.

IHG Rewards Club -jäsenenä saat nyt hiihtolomaviikkojen lomayöt jopa 25 % alennuksella. Tarjoushinnat ovat varattavissa 24.1.–1.2. ja majoittua voit välillä 14.2.–8.3. Tarjoushinnat ovat voimassa viikonloppuisin ja valittuina arkipäivinä minimissään kahden vuorokauden majoituksissa. Tarjoushinnat sisältävät aamiaisen.

Varaa tästä

Tarjoushinnat (IHG Rewards Club Member Weekend Deal) tulevat näkyviin sen jälkeen, kun olet valinnut majoittumisajankohdan sekä haluamasi huonetyypin.

Tarjousehdot

Tarjoushinnat ovat varattavissa 1.2.2020 saakka. Majoitusaika 14.2.–8.3. Tarjoushinnat ovat voimassa viikonloppuisin ja valittuina arkipäivinä minimissään kahden vuorokauden majoituksissa. Tarjoushinta vaihtelee hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushinnat vaativat IHG Rewards Club -jäsenyyden. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Ennakkomaksu varauksen yhteydessä. Varausta voi muuttaa ja maksua ei palauteta peruutuksen sattuessa. Alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta. Tarjoushinnat sisältävät aamiaisen. Muistathan tarkistaa varausehdot ennen varauksen vahvistamista. Katso tästä tarkemmat varausohjeet.