Kevään parhaimmat lomayöt

Hiihtoloma, pääsiäinen ja vappu jopa -30 %! Jäsenenä säästät eniten!

Varaa kevään parhaimmat lomayöt Hotel Indigo Helsinki - Boulevardiin ja nukut Helsingin upeimmalla paikalla, Bulevardin varrella. Pääkaupunkimme tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa – tervetuloa!

Nyt saat ennakko-ostohintaan majoituksen jopa 30 % alennuksella*​. Tarjoushinnat ovat varattavissa 30.12.2019–13.1.2020 ja majoittua voit välillä 2.1.–10.5.2020.

Tarjoushinnat eivät sisällä aamiaista. Voit ostaa aamiaisen tarjoushintaan 15 €/hlö paikan päällä hotellissa.

Varaa tästä

Kampanjaohjeet ja -ehdot

Ennakko-ostohinnat (Europe Flash Sale / Member EU Flash Sale) tulevat näkyviin sen jälkeen, kun olet valinnut majoittumisajankohdan sekä haluamasi huonetyypin.

Muistathan tarkistaa varausehdot ennen varauksen vahvistamista. Katso tästä tarkemmat varausohjeet.

Tarjousehdot

Tarjoushinnat ovat varattavissa 13.1.2020 saakka. Majoitusaika 2.1.–10.5.2020. Tarjoushinta vaihtelee hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. *Alennus IHG Rewards Club jäsenille (Member EU Flash Sale) jopa 30 % ja ilman jäsenyyttä (Europe Flash Sale) jopa 25%. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Ennakkomaksu varauksen yhteydessä. Varausta voi muuttaa ja maksua ei palauteta peruutuksen sattuessa. Alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta. Tarjoushinnat eivät sisällä aamiaista. Voit ostaa aamiaisen tarjoushintaan 15 €/hlö (normaalisti 25 €/hlö) paikan päällä hotellissa.