Matkamessutarjous

Hiihtoloma, pääsiäinen ja kesäyöt nyt jopa 30 % alennuksella!

Messuviikon johdosta korotimme ennakko-ostohinnan alennusprosenttia ja saat hiihtoloman, pääsiäisen ja heinäkuun lomayöt nyt jopa 30 % alennuksella! Tarjoushinnat ovat varattavissa 14.–19.1.2020.

Aamiaisella vai ilman?

Kun teet varauksen, voit valita huonehinnan joko runsaalla aamiaisella tai pelkällä majoituksella. Huomaathan, että online-varauksen aamiaisen hinta on huomattavasti edullisempi kuin paikanpäällä ostettuna.

Varaa tästä

Hinta sisältää majoituksen valitsemassasi huoneluokassa sekä Body, Mind & Soul -studion käytön.

Ennakko-ostohinta (Advance Saver Rate) tulee näkyviin sen jälkeen, kun olet valinnut majoittumisajankohdan sekä haluamasi huonetyypin.

Muistathan tarkistaa varausehdot ennen varauksen vahvistamista. Katso tästä tarkemmat varausohjeet.

Tarjousehdot

Matkamessu-tarjoushinnat ovat varattavissa vain kansainvälisen varauskanavamme kautta 14.–19.1.2020. Hinta ja saatavuus vaihtelee hotelleittain.

Alennus lasketaan päivän hinnasta ja huoneita on tarjolla rajallinen määrä. Kaikki ennakkohinnalla tehdyt varaukset ovat lopullisia ja edellyttävät täyttä ennakkomaksua varauksen yhteydessä. Maksua ei palauteta peruutuksen sattuessa. Varausta ei voi muuttaa, kun se on vahvistettu. Varauksen yhteydessä annettua luottokorttia veloitetaan varauksen ja tulopäivänä välillä kokonaissumman verran, riippumatta siitä, käytetäänkö varaus. Sinun on vahvistettava varausta tehdessäsi, että olet lukenut ennakko-osto-ohjelman ehdot ja säännöt sekä peruutusehdot.