Stay in the Moment - Kesää on vielä jäljellä!

Viikonloput ovat kaupunkilomien kulta-aikaa! Lähde viettämään minilomaa Helsinkiin, kaupunki näyttää nyt parastaan. Nauti kaupungin runsaasta kulttuuritarjonnasta sekä persoonallisesta majoituksesta Boutique-hotellissa. Stay in the Moment!

STAY IN THE MOMENT -LOMAYÖT NYT JOPA -30 %!

VARAA: 20.8.–27.9.2019

MAJOITU: 23.8.2019 – 31.3.2020

Varaa tästä

IHG REWARDS CLUB SALE hinnat sisältävät 1 yön majoituksen sekä Body, Mind & Soul -studion käytön.

HUOM! - Tarjoushinnat sisältävät vain majoituksen. Herkullisen buffetaamiaisen voit ostaa hotellissa paikan päällä nettihintaan 15 euroa per henkilö.

Tarjousehdot

IHG REWARDS CLUB SALE -tarjoushinta vaihtelee päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Varaukset tulee tehdä viimeistään kolme (3) päivää ennen saapumista. Varaus maksetaan kokonaisuudessaan varausvaiheessa. Kaikki ennakkohinnalla tehdyt varaukset ovat lopullisia ja edellyttävät täyttä ennakkomaksua varauksen yhteydessä. Maksua ei palauteta peruutuksen sattuessa. Varausta ei voi muuttaa, kun se on vahvistettu. Varauksen yhteydessä annettua luottokorttia veloitetaan varauksen ja tulopäivänä välillä kokonaissumman verran, riippumatta siitä, käytetäänkö varaus. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita on saatavilla rajoitetusti. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta.